opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagt svinemørbrad med spinat

Indbagt svinemørbrad med spinat

Indbagt svinemørbrad med spinat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(261)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
48.304
Visninger
1.226
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
225 g butterdejsplade (optøet)
400 g svinemørbrad
Salt, peber
Smør til stegning
Fyld:
2 løg
200 g champignonser
200 g dybfrossen hel spinat, optøet
Salt, peber
Smør til stegning
Æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Varm lidt smør på en pande. Svits mørbraden gylden på alle sider. Krydr den med salt og peber og lad den køle helt af.
Pil og hak løgene. Rens og hak svampene groft. Knug væden fra spinaten. Steg løg og svampe i lidt smør. Tilsæt spinaten og krydr med salt og peber. Lad blandingen køle af.
Rul butterdejen ud i facon, så den passer til mørbraden. Læg cirka halvdelen af fyldet på dejen og placer mørbraden ovenpå. Dæk mørbraden med resten af fyldet, pres sammenføjninge godt sammen og vend den nedad. Skær overskydende dej af og brug den til at pynte rullen. Pensl med sammenpisket æg. Bag den indbagte mørbrad ved 200 grader i ca. 20 min., eller til dejen er smukt gylden. Server straks med en frisk bladsalat
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jytte B.
06.08.2006, 16:50
Den skal altså have lidt mere tid i ovnen. Ca. 30-35 minutter. Ellers var det en god oplevelse - gæsterne var henrykte.
 
Denne gode opskrift på Indbagt svinemørbrad med spinat fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagt svinemørbrad med spinat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Gulerodskage (Rå)     Moussaka med squash og græskyoghurt     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillspyd     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Blommetrifli     Grillet vildt dyrekølle     Asien møder Marokko     Kanelsnegle kagemand     Grillet jomfruhummerhaler     Langtidsstegt oksemørbrad     Nemme pølsehorn     Hjemmelavet salsa / tacosauce     Skaldyrsgratin     Fars skinkesalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]