opskrifter
Søg i 12.559 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagt svinemørbrad med spinat

Indbagt svinemørbrad med spinat

Indbagt svinemørbrad med spinat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(261)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
39.365
Visninger
1.160
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
225 g butterdejsplade (optøet)
400 g svinemørbrad
Salt, peber
Smør til stegning
Fyld:
2 løg
200 g champignonser
200 g dybfrossen hel spinat, optøet
Salt, peber
Smør til stegning
Æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Varm lidt smør på en pande. Svits mørbraden gylden på alle sider. Krydr den med salt og peber og lad den køle helt af.
Pil og hak løgene. Rens og hak svampene groft. Knug væden fra spinaten. Steg løg og svampe i lidt smør. Tilsæt spinaten og krydr med salt og peber. Lad blandingen køle af.
Rul butterdejen ud i facon, så den passer til mørbraden. Læg cirka halvdelen af fyldet på dejen og placer mørbraden ovenpå. Dæk mørbraden med resten af fyldet, pres sammenføjninge godt sammen og vend den nedad. Skær overskydende dej af og brug den til at pynte rullen. Pensl med sammenpisket æg. Bag den indbagte mørbrad ved 200 grader i ca. 20 min., eller til dejen er smukt gylden. Server straks med en frisk bladsalat
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jytte B.
06.08.2006, 16:50
Den skal altså have lidt mere tid i ovnen. Ca. 30-35 minutter. Ellers var det en god oplevelse - gæsterne var henrykte.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Indbagt svinemørbrad med spinat opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Indbagt svinemørbrad med spinat fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagt svinemørbrad med spinat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mælkesnitter     T&T's Orientalske kylling i karry     Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Halloween menu     Klamme fingre     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marengs spøgelser     Frisk pasta med laks og flødesovs     Karbonader i fløde/porre sauce     Nem Æbletærte!     gammel Estrup gryde     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldaws æbleflæsk.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     irsk stuvning med svinekød     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]