opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Japansk fiske suppe. Med masser af fyld.

Japansk fiske suppe. Med masser af fyld.

Japansk fiske suppe. Med masser af fyld.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(139)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.327
Visninger
216
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
3 liter Hønsekødssuppe, gerne den frosne i pose.
4 stk. Chili.
6 cm. Ingefær
½ hvidløg
1 sp. Olie.
1 pak. Torskefars
1 stk. hvid fast fisk i 2 x 2 cm. (skrubbefile for eks.)
5 cm. Kina radise.
En dåse vandkastanjer.
En pak. Black tiger rejer.
En god håndfuld muslinger med skal.
En god håndfuld store rejer.
En pak. mini majs i halve
En dåse bambusskud i skiver.
To forårs løg i skiver.
En pak. friske bønnespire.



SÅDAN GØR DU
Hønsekødsuppen sættes over på middel varme, må ikke koge. Imens renses chilien og skæres i bitte små tern. Hvis man vil have suppen meget stærk, kan chili kernerne tages med. Det giver en brændende smag i munden hvor i mod med flere chilier uden kerner giver en god/stærkere efter smags virkning. Skræl ingefær og skær i bitte små tern. Det samme med hvidløg. Svits det hele kort i olie på en pande. Når suppen er godt varm kommes Olie krydderierne i. Kina radisen skæres i små pinde og kommes i. Vand kastanjer kommes i. Start med at lave små fiske boller af fiske farsen og kom dem i. Skum suppen når det behøves. Kom så den hvide fisk i og kog i et min. Bruger du rå Black tiger rejer og friske muslinger, så kom dem i nu. (husk lige at rense og det med åbne/lukkede muslinger) Resten af alle ingredienserne skal stort set kun varmes. Så de kommes i samtidig til sidst. Bønnespirer til allersidst, lige før servering. De skal stadig være sprøde. Under hele for løbet skal suppen være lige under kogepunktet, så bevares smagen bedre i alle ingredienser. Man kan selvfølgelig selv vælge både fisk og grønsager og den hurtigste måde er det hele på dåser.
SERVERING
Serveres med det samme med et stort mørkt glas øl, gerne Tiger beer fra Østen.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Japansk fiske suppe. Med masser af fyld. fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Japansk fiske suppe. Med masser af fyld., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     French taco     Raclette med det hele     Halloween menu     Helstegt Oksestriploin     Marengs spøgelser     Færøsk æblekage     Berliner pfannkuchen     Grillet vildt dyrekølle      Den bedste Crispy chicken burger     Blødende chokoladekage     Uhyggelige halloween hoveder med fyld     Langtidsstegt oksemørbrad     Fersken suppe (den er genial)     Original Foccacia brød fra Italien     Lækre dadle/nødde trøfler med kokos     Mormors citronfromage     Frugttærte med merengs og bær     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]