opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marokkansk Suppe ( Harira )

Marokkansk Suppe ( Harira )

Marokkansk Suppe ( Harira )
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(167)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.211
Visninger
267
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
250 gr blødgjorte kikærter (kan udelades)
250 gr lammekød
2 store løg (hakkes)
3 tomater (hakkes)
1/2 tsk safran
1/2 tsk peber
2 spsk smør
2 tsk salt
1 1/2 lt vand
lille ds tomatpuré

1/2 lt kold vand ekstra
3 spsk mel
3 spdk ris
2 spsk hakket persille
2 spsk hakket koriander
2 spsk hakket selleri


SÅDAN GØR DU
Skær kødet i små stykker. Svitses i gryde og kikærter tilsættes. Løg og tomat tilføjes. salt, peber,safran og 1 1/2 vand tilsættes. koges i 60 min på lavt blus...
i en skål tilsættes kold vand, mel og tomatpure. blend det hele godt sammen. Hæld i gryden og rør godt sammen.tilsidst tilsættes ris og urter
SERVERING
Serveres mmed citron både og brød
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marokkansk Suppe ( Harira ) fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marokkansk Suppe ( Harira ), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     And à l`orange     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Karbonader i fløde/porre sauce     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     gammel Estrup gryde     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Trylledej (ikke spiseligt)     Ægte indianer-røv     Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Islandsk lagkage     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Fondue     Helstegt Oksestriploin     kødrand     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]