opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kheema No Gola

Kheema No Gola

Kheema No Gola
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(86)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.104
Visninger
194
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
til kødbollerne

750 gr hakket oksekød
2 fed hvidløg
1 tsk salt

----

til sauce

smør/margarine el olie
1 stort løg (hakket fint)
2 fed hvidløg (knust)
50 gr frisk ingefær (pillet og hakket)
1 tsk kardemomme (pulver)
lidt chillipulver
2 spsk stødt koriander
1 tsk garam masala
1 dåse hakkede tomater med væde
75 gr tomat puré
2 tsk sukker
1 1/2 dl vand
lidt salt


SÅDAN GØR DU
Smelt smøret og svits løget.
tilsæt hvidløg og ingefær og svits det et kort øjeblik.
Tilsæt krydderierne og svits i yderligere 2 min.
Tilsæt sukker, vand, salt, tomatpuré og hakkede tomater med væde.
Rør godt.
Læg låget halvt på og lad koge i 15 min ved svag varme, eller indtil sovsen er tyk og vandet er fordampet.

---

Bland kød, hvidløg og salt i en skål.
Del farsen i 16 boller (brug evt lidt olie på hænderne)

---

Tilsæt yderligere 2 dl vand i sovsen og bring det i kog.
Put kødbollerne i sovsen og dæk dem alle med sovs og kog dem i 25-30 min.
SERVERING
Serveres med ris (helst basmati) og naan brød
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kheema No Gola opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kheema No Gola fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kheema No Gola, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Raclette med det hele     Indbagte rejer     Den bedste Kylling i Karry!     Omelet m. skinke og ost     Blødende chokoladekage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grov go'e boller     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Grillet vildt dyrekølle     Tunmousse med rød kaviar.     Nemme pølsehorn     Ristaffel     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]