opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › SOljanka

SOljanka

SOljanka
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(193)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.527
Visninger
485
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
300 gr. småkød (svine eller okse )
300 gr. kogt skinke i strimler
1 liter grønsagsbouillon (kødbouillon kan bruges)
500 gr. tomatpurè
2-3 løg (hakkes)
1 stk. grøn peber (skæres i strimler)
1 stk. gul peber (skæres i strimler)
1 stk. rød peber (skæres i strimler)
6 stk. små saltagurker
1-2 laurbærblade
1 knivspids allehånde
2-3 tsk. paprika (efter smag)
3-4 spsk. olie til svitsning af kødet
Salt og peber
1 citron i skiver


SÅDAN GØR DU
Kødet svitses. Løg og de tre peberfrugter kommes i og svitses med i ca. 4-6 min.
Derefter kommes skintestrimler, purè, bouillon, laurbørblade, allehånde, paprika og saltagurker i og det hele småkoger ca. 45-50 minutter.
Smages til med salt og peber.
SERVERING
Serveres rygende varm med en citronskive placeret midt i tallerkenen. Drys evt. med lidt persille. Opskriften er frit oversat efter en gammel rusisk opskrift. Husk at give jer tid til at lave den ordentligt, det betaler sig. Vel nok den bedste suppe vi har smagt.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Larissa Laurien
09.07.2016, 15:31
Denne suppe smager bedst, hvis man bruger flere forskellige slags kød på en gang. Og jeg synes, at den bedste smag bliver, når man bruger bl.a nyrer. (de skal dog stå i kold saltet vand natten over. Hvis man bruger næsten til sidst pølser i pæne skiver, ville det også være fint. jeg serverer suppen med creme fresh og oliven

gerda hansen
20.10.2008, 22:05
dejlig suppe. vi fik den i Steigra
 
Denne gode opskrift på SOljanka fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet SOljanka, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Røræg i ovn     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Færøsk æblekage     Helstegt Oksestriploin     Blommelikør     Raclette med det hele     persillesmør     Kold kartoffelsalat med agurk og vandmelon     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Hakket oksekød med champignon, basilikum flødesovs.     Omelet m. skinke og ost     Fondue     Gulerodskage (Rå)     Indbagte rejer     Jordbær marcipan lagkage     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      lagkage med nutella og banan     Grov go'e boller     Cremeboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]