opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fastelavnsboller - børnenes favoritter

Fastelavnsboller - børnenes favoritter

Fastelavnsboller - børnenes favoritter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(275)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fastelavnsboller - børnenes favoritter
46.196
Visninger
907
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 23.01.2016 Fastelavnsboller - børnenes favoritter var dagens opskrift den 23.01.2016



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
- 50 g gær
- 4 dl mælk
- 75 g smeltet smør
- 1 stort nip salt
- 2 spsk. sukker
- 2 tsk. vanillesukker
- 1 drys kardemomme
- hvedemel (på slump)

*******************

- koldrørt creme


SÅDAN GØR DU
- Gæren udrøres i mælken.
- Smelt smør, lad det afkøle en smule og hæld det i gær-/mælkeblandingen.
- Tilsæt salt, sukker, vanillesukker og kardemomme.
- Tilsæt mel, indtil dejen er smidig og blød og ælt grundigt.
- Stil til hævning, indtil dejen er hævet til dobbelt størrelse.
- Dejen udrulles og stikkes ud med et glas (eller skæres i firkanter). Lukkes omhyggeligt omkring en klat creme og sættes i papirforme eller på bageplade.
- Pensles med pisket æg eller mælk.
- Bages ved 200 grader i ca. 15 min. (eller indtil de er gyldne).
SERVERING
Fastelavnsbollerne afkøles lidt, hvorefter de pyntes med hvid eller anden farve glasur! UHM! :-)
Fastelavnsboller - børnenes favoritter - 27-DSC_0212.JPGFastelavnsboller - børnenes favoritter - 27-DSC_0213.JPGFastelavnsboller - børnenes favoritter - 27-DSC_0215.JPGFastelavnsboller - børnenes favoritter - 27-DSC_0216.JPGFastelavnsboller - børnenes favoritter - 27-DSC_0219.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Fantastiske bløde, lette, lækre og luftige fastelavnsboller. Jeg laver dog selv creme til af 4 dl mælk, 2 æg, 3 spsk. sukker, 1 tsk. vanille og evt. lidt marizena. Varm mælken til den koger. Pisk æggene med sukker og vanille, og pisk det i den kogende mælk. Er den ikke tyk nok jævner jeg med 1 tsk. marizena rystet med mælk ½ dl mælk.

Bruger billede
Thor Nørregaard
13.02.2010, 13:16
De smager virkelig godt, en dejlig blød bolle, men bedst med hjemmelavet creme. Top karakter her fra.
 
Denne gode opskrift på Fastelavnsboller - børnenes favoritter med billede & video fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fastelavnsboller - børnenes favoritter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Wienerbrød (det rigtige)     Frisk pasta med laks og flødesovs     drømmekage i bradepande     Raclette med det hele     Trylledej (ikke spiseligt)     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Fondue     LCHF boller (cloud bread)     Bolsjebeder med timian     Kanelsnegle kagemand     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Oste sovs     Langtidsstegt oksemørbrad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]