Annoncering | Mobil/tablet version | 250 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt svinekam med ferskner

Fyldt svinekam med ferskner

Fyldt svinekam med ferskner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(95)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.753
Visninger
180
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Jannie Johanson

DU SKAL BRUGE
1 svinekam
1 dåse ferskner – tynde skiver
2 stilke frisk rosmarin
salt og peber



SÅDAN GØR DU
Skær en lomme ind i midten af kødet, og fyld med ferskner og rosmarin. Snør stegen sammen med hvid bomuldssnor og drys med salt og peber udvendigt.
Brunes 225 grader i 20 min, steger færdig 170 grader – ca. 1½-2½ time, afhængig af tykkelsen. Stegetermometer viser 75 grader centrum.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fyldt svinekam med ferskner opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fyldt svinekam med ferskner fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt svinekam med ferskner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Jordbærgrød - med ristede havreryn     Grønne asparges med bacon     Den bedste Kylling i Karry!     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Nemme pølsehorn     Helstegt grillet oksefilet     Tunmousse      Nachos m/kylling     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Helstegt Oksestriploin     Hakket Oksekød med Hvidkål     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com