opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt svinekam med ferskner

Fyldt svinekam med ferskner

Fyldt svinekam med ferskner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(95)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.923
Visninger
197
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 svinekam
1 dåse ferskner – tynde skiver
2 stilke frisk rosmarin
salt og peber



SÅDAN GØR DU
Skær en lomme ind i midten af kødet, og fyld med ferskner og rosmarin. Snør stegen sammen med hvid bomuldssnor og drys med salt og peber udvendigt.
Brunes 225 grader i 20 min, steger færdig 170 grader – ca. 1½-2½ time, afhængig af tykkelsen. Stegetermometer viser 75 grader centrum.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fyldt svinekam med ferskner fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt svinekam med ferskner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gateau Marcel      Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Indbagte rejer     Ovnstegt røget medister     Hjemmelavet nutella      Mandarin kage     Stegt flæsk m. persillesovs     Spaghetti med kødsovs     Børnenes kokoskugler     Fars i fad med hvidkål     Rødbede-gryde med oksekød.     drømmekage i bradepande     Abrikos trifli     Rosenkålssuppe     Færøsk æblekage     Mørbradgryde m. ris     Blommer i Madeira      Raclette med det hele     Varm Kartoffelsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]