opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt svinekam med ferskner

Fyldt svinekam med ferskner

Fyldt svinekam med ferskner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(95)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.281
Visninger
200
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 svinekam
1 dåse ferskner – tynde skiver
2 stilke frisk rosmarin
salt og peber



SÅDAN GØR DU
Skær en lomme ind i midten af kødet, og fyld med ferskner og rosmarin. Snør stegen sammen med hvid bomuldssnor og drys med salt og peber udvendigt.
Brunes 225 grader i 20 min, steger færdig 170 grader – ca. 1½-2½ time, afhængig af tykkelsen. Stegetermometer viser 75 grader centrum.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fyldt svinekam med ferskner fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt svinekam med ferskner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Frugttærte med merengs og bær     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Ribssaft     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillet vildt dyrekølle     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Gulerodskage (Rå)     Grillspyd     Suppekuren     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Morgenbirkes - fryseegnede     Omelet m. skinke og ost     Hannes vafler.     Helstegt Oksemørbrad I Marinade     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]