opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kanelsnegle i fad

Kanelsnegle i fad

Kanelsnegle i fad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(340)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Kanelsnegle i fad
46.184
Visninger
1.656
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 dl lunkent vand
25 g gær
1 æg
2 dl skummet/minimælk
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 spsk olie
1 dl grahamsmel (60 gram)
400-450 g hvedemel

Kanelfyld:
100 g brun farin
1 spsk kanel


SÅDAN GØR DU
Opløs gæren i vandet i en ælteskål. Pisk ægget sammen i en kop og hæld halvdelen i ælteskålen - gem resten til pensling.
Kom mælk, sukker, salt, olie, grahamsmel og det meste af hvedemelet i ælteskålen og ælt dejen godt.
Tilsæt resten af melet løbende, til dejen er blød og smidig.
Dæk skålen med lidt film og lad dejen hæve i ½ time.
Ælt dejen igen.

Rul dejen ud på et melstrøet bord til en firkant (ca 30x40 cm). Bland farin og kanel sammen og spred det jævnt ud over dejen.
Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 15 skiver.
Læg dejskiverne i tre rækker i en bradepande (20x30 cm) beklædt med bagepapir.
Pensl sneglene med resten af ægget og lad dem hæve i endnu ½ time.

Varm ovnen op til 180 grader og bag sneglene midt i ovnen i ca 30 minutter.
SERVERING
Kan spises som de er - eller kan serveres med lidt glasur på. De smager bedst nybagte - men kan også nydes dagen efter især efter en hurtig tur i microovnen. Nogle meget lækre snegle, stort set uden fedtstof - som er lette og hurtige at bage.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kanelsnegle i fad med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kanelsnegle i fad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Champignon-broccolitærte med skinke     Fine boller     drømmekage i bradepande     Røræg i ovn     Færøsk æblekage     Pasta ala Mama     Tunmousse      Hjemmelavet citronolie     Kokos/nødde Muffins     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tærte med citroncreme og marengs     Laksetærte     Gullasch med kartoffelmos     Citron sirup     Saftigt kyllingebryst med blomkålsris     Lækker Avokado/Tun pålæg     Fersken suppe (den er genial)     Lagkagebund     Rejeroulade med spinat.     Moussaka med kartofler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]