opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Appelsindampet andelår

Appelsindampet andelår

Appelsindampet andelår
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(128)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.555
Visninger
458
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 andelår
1 appelsin, saften af
4 dl. vand
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Krydr andelåret med salt og peber og brun det godt i en gryde. Tilsæt vand plus appelsinsaften. Læg låg på og skru helt ned for varmen. Lad andelåret dampe i 45-60 min.

Tag låret op og hold det varmt!

Fjern forsigtigt fedten som ligger øverst og kog saucen ned. Krydr evt. med salt og jævn saucen med maizenamel.

Fjen skindet fra låret og skær låret i pæne stykker eller server låret som det er.
SERVERING
Serves med hj.lavet kartoffelmos smagt til med rigeligt med friskreven peberrod og grøntsager.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Appelsindampet andelår fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Appelsindampet andelår, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Ribssaft     Frisk pasta med laks og flødesovs     M&M's drømmekage     Mandel-macipan småkager     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     pommes anna     Grillet jomfruhummerhaler     Frisk myntete     Kokos/nødde Muffins     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Syltede valnødder     Ananasfromage     Indbagt laks m. Porre & krydderurter     Rødspættefad     Kogning af majs     Tunmousse med bladselleri     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]