opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Suppe - Som min mor lavede den.

Suppe - Som min mor lavede den.

Suppe - Som min mor lavede den.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(335)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Suppe - Som min mor lavede den.
62.588
Visninger
811
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 suppehøne 2-3 kg.
oksebryst 1-2 kg.
kraftben
suppevisk: top af porer, persillerod og selleri.
urter:
4-5 gulerødder
ca.½ selleri
2-4 persillerødder
2-3 porer (eller løg)
ca. 4 l. vand
salt.
Kød og melboller (Mou er gode)


SÅDAN GØR DU
Høne, oksebryst og kraftben kommes i en suppegryde og koldt vand hældes over. Bringes i kog og skummes godt. Først herefter tilsættes salt, suppevisk og de rensede, men hele urter.
Suppen koger ganske svagt i 3-4 timer.
Hvis man ønsker at anvende urterne i suppen, tages de op, når de er møre. De skæres i mindre stykker, gerne med en rillekniv.
Man kan også vælge at koge nye urter til suppen, så kan man lade suppeurterne koge med resten af tiden.
Når hønen er kogt rigtig mør(kan som regel ses ved at skindet på brystet revner) Tages den og oksebrystet op og lægges tilside. Det kan serveres med kogte kartofler og peberrodssovs.
Suppen skal nu sies. Det kan gøres i et dørslag, hvori er lagt et rent skoldet klæde. Jeg plejer at si det i min saftpose, som er sat på stativ.
De ituskårne urter kommes i suppen.
Kød og melboller kan varmes i suppen- pas på melboller må ikke koge.
Man kan også varme bollerne i vand i en anden gryde, og tage dem op med en hulske. Det vil man nok vælge, hvis suppen skal serveres for gæster.
SERVERING
Serveres som forret, gerne med kuvertbrød. Suppekødet kan serveres bagefter med kogte kartofler og evt. peberrodssovs. Man kan også bruge hønsekøddet til høns i asparges og servere det i tarteletter.
Suppe - Som min mor lavede den. - 5692-Kogning_af_suppe..JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Suppe - Som min mor lavede den. med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Suppe - Som min mor lavede den., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Grillspyd     Røræg i ovn     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Helstegt grillet oksefilet     Hakket Oksekød med Hvidkål     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet jomfruhummerhaler     Lammekøllerester i fad.     Fondue     Hjemmelavet varmrøget laks     Langtidsstegt oksemørbrad     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Spagetti carbonara     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Indbagte rejer     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]