opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › kødrand

kødrand

kødrand
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(339)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
kødrand
39.446
Visninger
642
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 18.04.2012 kødrand var dagens opskrift den 18.04.2012

DU SKAL BRUGE
fars:
750g hakket flæskekød
2æg
2-3 dl mel
ca 6 dl bouillon (kold) eller vand
1½ tsk. salt
½ tsk peber
2 store hakkede løg--

ca 2 porrer (det halve som tilbehør)
en stor rød snackpeber.

stuvede gulerødder:
ca 1 kg. gulerødder

ca 40 g. marg.
ca 5 spsk. mel
1 dl fløde
ca 5 dl væske- grønsagsvand +terning.
lidt salt
lidt peber
en anelse sukker
lidt revet muskatnød


SÅDAN GØR DU
rør farsen sammen som en frikadellefars -- farsen skal være mere lind (blød) end til frikadeller

smør en randform eller en aflang bageform

-kom halvdelen af farsen i formen-
forkogte skivekårede porrer (ca 5 min) kommes i formen-- terninger af renset peberfrugt kommes i --
resten af farsen kommes på.

kødranden bages i vandbad i ovnen i ca. 45 min.
ved 160 g.

stuvede gulerødder:

gulerødderne skrælles og skæres i "mønter" --koges møre i letsaltet vand-

sovsen bages op - væske tilsættes til en tilpas konsistens.
og de kogte gulerødder varmes op i sovsen.

sovsen smages til. med kryderierne.
SERVERING
serveres evt. med resten af porrerne , majs og kartofler
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler kødrand opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på kødrand med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet kødrand, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Nu er der ikke længe til juleaften, brug weekenden på at bage lidt lækre sprøde småkagerne til den hyggelige juleaften
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Grov go'e boller     Mormors Stegte sild i eddike     Oldes Kokoskranse     Børnenes kokoskugler     Svampet kanelkage     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Raclette med det hele     Mandel-macipan småkager     Tunmousse      Blommer i Madeira      Nissekræs     Gammeldaws æbleflæsk.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Sukkerfri Fedtebrød     Knasende chokolade cornflakes     Daim konfekt     Frisk pasta med laks og flødesovs     Andebryst i ovn til mange     Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]