opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jambalaya

Jambalaya

Jambalaya
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(86)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.846
Visninger
134
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 g rå røget skinke eller et stykke magert bacon
2 spsk majs- eller rapsolie
2 løg i grove tern
8 stængler bladselleri i tykke skiver
1 courgette i grove tern
1 grøn peberfrugt i grove tern
3 fed hvidløg, groft hakkede
1 1/2 tsk. stødt cayenne
3 dl parboiled ris
1 majskolbe i tykke mønter
1 ds drænede flåede tomater i store tern
chilisauce
4 dl hønsebouillon
2 kviste timian
2 laurbærblade
200 g jomfruhummerhaler eller hele rejer med skal
1 bdt. purløg


SÅDAN GØR DU
Skær skinken i tern. Bruger man bacon, skæres alt synligt fed fra, før det skæres i tern. Steg skinke eller bacon i en stor stegegryde i 1 spsk olie til det har taget lidt farve ca. 5 min. Tag kødet op og sauter halvdelen af løg, bladselleri, courgette og peberfrugt i gryden til løgene er klare. Tag grønsagerne op. Kom resten af olien i gryden og sauter resten af løg, bladselleri, courgette og peberfrugt med hvidløg og cayenne til grønsagerne har taget farve. Tilsæt ris og sauter yderligere 5 min. Tilsæt skinke/bacon og de sauterede grønsager, majskolbe, tomater, chilisauce efter behag, bouillon, timian og laurbærblade. Bring det hele i kog og kog for svag varme til risene har optaget al væde, ca. 15 min. Tilsæt hummerhaler eller hele rejer, tag gryden fra varmen og lad jambalayaen trække 10 min. før den serveres med fintklippet purløg.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Jambalaya fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jambalaya, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Hannes vafler.     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tyrkisk suppe     Omelet m. skinke og ost     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Nemme pølsehorn     Suppekuren     Fastelavnsboller med flødeskum     Mælkesnitter     Den bedste Kylling i Karry!     Spagetti carbonara     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]