1. Suppe: Skær gulerødderne i små tern og hak løg og hvidløg. Svits grøntsagerne i olien i en gryde i et par min. Tilsæt ris og bouillon og lad suppen koge i 20 min. Blend suppen og tilsæt appelsinsaften. Herefter skal suppen ikke koge.
2. Persillepesto: Skyl og pluk persillen. Hak hvidløg og valnødder. Blend alle ingredienserne, til blandingen har fået en cremet konsistens.
SERVERING
Server suppen med en teskefuld pesto i hver skål og giv masser af godt brød til.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
Denne gode opskrift på Guldsuppe med persillepesto fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Guldsuppe med persillepesto, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.