opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vichyssoise

Vichyssoise

Vichyssoise
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(102)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.402
Visninger
184
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
4 porre, kun den hvide del,
1 stort løg,
4 store kartofler,
50 g smør,
1 l hønsebouillion,
salt,
½ l mælk,
1/4 l piskefløde,
1 bdt. purløg


SÅDAN GØR DU
Skær kartofler, løg og porrer i tynde skiver.

Smørret smeltet nu i en gryde og kom porrer og løg i og varm dem igennem, uden det bliver brunt. Kom derefter kartofler og bouillion i, læg låg på og lad det koge ved svag varme til grønsagerne er møre. Sigt eller blend suppen til den er helt glat. Hæld nu suppen i gryden igen og hæld mælken ved, rør til det koger og smag så til med salt.

Afkøl suppen og sæt den i køleskab. Rør fløden i lige inden servering og pynt med purløg.
SERVERING
Serveres med smørristede skiver flutes.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vichyssoise fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vichyssoise, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blåbærmuffins     Røræg i ovn     Kogning af majs     Blommetrifli     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Tvebakkekage     Marineret kalkunbryst- helstegt     Fersken suppe (den er genial)     Yoghurtboller     Grillet vildt dyrekølle     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Havkat i fad med grønsager og bacon     Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke     Shredded kylling til burritos og taco     Blommelikør     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]