Annoncering | Mobil/tablet version | 160 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pirogger med kødfyld

Pirogger med kødfyld

Pirogger med kødfyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(132)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.603
Visninger
289
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
2½ dl mælk,
30 g gær,
1 tsk salt,
500 g hvedemel,
100 g margarine
Fyld :
85 g risengryn,
1 hønsebouillion terning,
1½ dl vand,
1 finthakket løg, 200 g hakket kogt oksekød,
½ tsk peber,
1 æg


SÅDAN GØR DU
Tilbered dejen som almindelig gærdej og sæt den til hævning.

Kog grynene med vand og bouillion og kom det hakkede løg i. Kog det nogle min. inden kødet blandes i. Smag til med salt og peber og kog det igennem.
Pisk ægget let og kom lidt af det i kødblandingen og gem resten.

Rul dejen ud i ½ cm tykkelse og stik den ud med en oval form ca 12 cm i længden. pensl kanterne med vand og læg en spsk. fyld på hver. Buk dem i en halvmåneform og tryk kanterne sammen med en gaffel. Lad piroggerne hæve 30 min.
Pensl med æg og prik med en gaffel. Bages ved 220 grader i ca 20 min, eller friture steges til de er gyldne.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Dorthe
18.09.2002, 13:37
Som sagt er der mange slags pirogger, men deres oprindelse er i den østlige del af Europa.. de kan bages, koges og steges og dejen kan variere lige så meget som fyldet. I Polen må de have det på samme måde som i Finland hvor piroggen er utrolig populær og såmænd bliver spist ofte.. piroggen med surkål+skovsvampe ER en del af julemiddagen i Polen, jeg stammer selv fra Polen og vi laver pirogger hver år for det er såmænd en tradition.

Tanja Stryhn
17.09.2002, 18:17
Jeg har lige været på et ophold i Finland hvor jeg fik denne opskrift, og der fik jeg afvide at Pirogger stammer fra Finland. De sælger dem også allevegne i supermarkeder og på burgerbar og spiser dem lige som vi spiser hotdogs..Om de har dem i Rusland ved jeg ikke, men jeg boede ammen med en Polak deroppe og hun nævnte ikke noget om at de fik pirogger til jul, men lærte mig tværtimod at de puttede fyld i dej som de så kogte, lidt lige som pasta med fyld, når de spiste fint.

Dorthe
17.09.2002, 12:08
Denne her opskrift er nok rigtig go´og smager udemærket men pirogger stammer altså ik´fra Finland.. det er en gammel russisk ret som bliver spist sammen med barszcz(rødbedesuppe). Der er mange slags pirogger med forskellig fyld.Man kan også lave dem på polsk- med skovsvampe+surkål.. som er en ret som bliver spist juleaften i Polen.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pirogger med kødfyld opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pirogger med kødfyld fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pirogger med kødfyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Tunmousse      Kogning af majs     Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]