opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pirogger med kødfyld

Pirogger med kødfyld

Pirogger med kødfyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(132)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
24.947
Visninger
321
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
2½ dl mælk,
30 g gær,
1 tsk salt,
500 g hvedemel,
100 g margarine
Fyld :
85 g risengryn,
1 hønsebouillion terning,
1½ dl vand,
1 finthakket løg, 200 g hakket kogt oksekød,
½ tsk peber,
1 æg


SÅDAN GØR DU
Tilbered dejen som almindelig gærdej og sæt den til hævning.

Kog grynene med vand og bouillion og kom det hakkede løg i. Kog det nogle min. inden kødet blandes i. Smag til med salt og peber og kog det igennem.
Pisk ægget let og kom lidt af det i kødblandingen og gem resten.

Rul dejen ud i ½ cm tykkelse og stik den ud med en oval form ca 12 cm i længden. pensl kanterne med vand og læg en spsk. fyld på hver. Buk dem i en halvmåneform og tryk kanterne sammen med en gaffel. Lad piroggerne hæve 30 min.
Pensl med æg og prik med en gaffel. Bages ved 220 grader i ca 20 min, eller friture steges til de er gyldne.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Dorthe
18.09.2002, 13:37
Som sagt er der mange slags pirogger, men deres oprindelse er i den østlige del af Europa.. de kan bages, koges og steges og dejen kan variere lige så meget som fyldet. I Polen må de have det på samme måde som i Finland hvor piroggen er utrolig populær og såmænd bliver spist ofte.. piroggen med surkål+skovsvampe ER en del af julemiddagen i Polen, jeg stammer selv fra Polen og vi laver pirogger hver år for det er såmænd en tradition.

Tanja Stryhn
17.09.2002, 18:17
Jeg har lige været på et ophold i Finland hvor jeg fik denne opskrift, og der fik jeg afvide at Pirogger stammer fra Finland. De sælger dem også allevegne i supermarkeder og på burgerbar og spiser dem lige som vi spiser hotdogs..Om de har dem i Rusland ved jeg ikke, men jeg boede ammen med en Polak deroppe og hun nævnte ikke noget om at de fik pirogger til jul, men lærte mig tværtimod at de puttede fyld i dej som de så kogte, lidt lige som pasta med fyld, når de spiste fint.

Dorthe
17.09.2002, 12:08
Denne her opskrift er nok rigtig go´og smager udemærket men pirogger stammer altså ik´fra Finland.. det er en gammel russisk ret som bliver spist sammen med barszcz(rødbedesuppe). Der er mange slags pirogger med forskellig fyld.Man kan også lave dem på polsk- med skovsvampe+surkål.. som er en ret som bliver spist juleaften i Polen.
 
Denne gode opskrift på Pirogger med kødfyld fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pirogger med kødfyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Klamme fingre     Rødvins glace/sauce     Brownie med saltkaramel midte     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kvædemarmelade     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Mornay sauce     Trylledej (ikke spiseligt)     Mælkesnitter     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste ungarske gullasch     Ægte indianer-røv     Lynhurtig chokoladekage i mikroovn     Mormors citronfromage     Hjemmelavet modellervoks     Børnenes kokoskugler     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]