opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › asiatisk karrygryde

asiatisk karrygryde

asiatisk karrygryde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(260)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
44.611
Visninger
1.921
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g kylling eller svin i tern
2 peberfrugter
250 g champignon
2 store løg
fx. bambusskud, babymajs..
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede tomater
soya
2 spsk karry
2 fed hvidløg
chilipulver efter smag
salt
peber



SÅDAN GØR DU
Først marineres kødet i soya, bare hæld på så det hele er dækket. Det er nemt at gøre i bakken kødet kom i.
Imens det trækker, hak champignon, løg og peberfrugt i grove stykker. Hak hvidløg fint.
Hæld lidt smør/olie i gryden og kom karryen i sammen med kødet og soyaen fra marinaden.
Når kødet er brunet, kommes løg, champignon, peberfrugt og hvidløg i. Det hele røres lidt rundt i et par minutter.
Kom tomater og kokosmælk i. Smag til med chili, salt og peber. Men pas på, chili bliver stærkere jo længere det står og simrer.
Skru ned på to og lad retten stå ca 20 min. Imens kan du jo koge basmatiris og så er vi klar :)
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jette
26.04.2010, 20:01
En super ret som klart kan anbefales... På en travl dag, kan man erstatte grønsagerne i opskriften med 400 g frossen wokblanding fra køledisken.

Jesper Sørensen
26.11.2008, 18:06
Lyder som en rigtig lækker ret. Den vil jeg prøve i morgen.
 
Denne gode opskrift på asiatisk karrygryde fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet asiatisk karrygryde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillede små kartofler med bacon på spyd     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Snobrød     Helstegt grillet oksefilet     Sommersalat med knas og nordisk marinade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Reje-meloncocktail.     Blødende chokoladekage     Grillspyd     Bagte kartofler til mange     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags Pandekager     Hyldeblomst eddike     Marshmallow pandekager     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]