opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:

Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:

Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(391)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
106.399
Visninger
1.826
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Kød & Marinade:

1 Svinemørbrad

2 dl Soya
1 dl Olivenolie(eller 3 dl Soya i stedet for)
6 fed hvidløg
1 tsk Salt
1 tsk Paprika
2 spk Basilikum

Sovsen:

1 Bakke Champignon(ca.500gr?)
¾ Liter fløde
1 spk Mel
1 tsk Salt og Peber, så det passer.



SÅDAN GØR DU
Start med at lave marinaden til at ligge kødet i blød. Put det optøede kød i en pose hvis det ikke allerede ligger i en, og hæld marinadeblandingen ned i samme pose, ca. 2 timer før brug. Når kødet har trukket 2 timer svitses det på panden til det bliver godt brunt. Derefter kværnes salt & pepper henover kødet, hvorefter det skæres i ikke alt for tykke skiver. Skiverne lægges i et ildfast fad, hvor de ca. dækker hele bunden af fadet.

Champignonerne skæres i ikke alt for tykke skiver og svitses på den samme pande, man har svitset kødet på. De skal være meget brune. Hæld ½ liter fløde på panden og få det godt rørt rundt sammen med champignonerne. Tilsæt salt og peber, og lav en jævning med 1 spk mel, og fløde så det passer. Hæld jævningen og resten af fløden på panden og rør godt med et piskeris så det ikke brænder på. Når det begynder at koge og tiltage i tykkelse skruer man ned og smager sovsen til, og får den til at passe. Herefter hældes sovsen oven på kødet i det ildfaste fad, hvorefter det bages i ovnen med sølvpapir over, i 30 min ved 200 grader alm. Ovn.

SERVERING
Serveres med ris, flutes og en god vin.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Torben E
21.11.2008, 13:57
Denne opskrift på marineret mørbrad i champignon-flødesovs er den mest lækre jeg har tilberedt (og spist) til dato. Venlig hilsen Torben Eisig
 
Denne gode opskrift på Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs: fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: God Kartoffelsalat     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Rejesalat med avocado     Bananlikør     Karbonader i fløde/porre sauce     Piment sauce     Gulerodskage (Rå)     Madbrød med rosmarin     Banankage (Fedtfattig)     Tunmousse      Helstegt Oksestriploin     Mormors citronfromage     Kanelsnegle kagemand     Fersken suppe (den er genial)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]