opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:

Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:

Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(391)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
107.200
Visninger
1.828
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Kød & Marinade:

1 Svinemørbrad

2 dl Soya
1 dl Olivenolie(eller 3 dl Soya i stedet for)
6 fed hvidløg
1 tsk Salt
1 tsk Paprika
2 spk Basilikum

Sovsen:

1 Bakke Champignon(ca.500gr?)
¾ Liter fløde
1 spk Mel
1 tsk Salt og Peber, så det passer.



SÅDAN GØR DU
Start med at lave marinaden til at ligge kødet i blød. Put det optøede kød i en pose hvis det ikke allerede ligger i en, og hæld marinadeblandingen ned i samme pose, ca. 2 timer før brug. Når kødet har trukket 2 timer svitses det på panden til det bliver godt brunt. Derefter kværnes salt & pepper henover kødet, hvorefter det skæres i ikke alt for tykke skiver. Skiverne lægges i et ildfast fad, hvor de ca. dækker hele bunden af fadet.

Champignonerne skæres i ikke alt for tykke skiver og svitses på den samme pande, man har svitset kødet på. De skal være meget brune. Hæld ½ liter fløde på panden og få det godt rørt rundt sammen med champignonerne. Tilsæt salt og peber, og lav en jævning med 1 spk mel, og fløde så det passer. Hæld jævningen og resten af fløden på panden og rør godt med et piskeris så det ikke brænder på. Når det begynder at koge og tiltage i tykkelse skruer man ned og smager sovsen til, og får den til at passe. Herefter hældes sovsen oven på kødet i det ildfaste fad, hvorefter det bages i ovnen med sølvpapir over, i 30 min ved 200 grader alm. Ovn.

SERVERING
Serveres med ris, flutes og en god vin.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Torben E
21.11.2008, 13:57
Denne opskrift på marineret mørbrad i champignon-flødesovs er den mest lækre jeg har tilberedt (og spist) til dato. Venlig hilsen Torben Eisig
 
Denne gode opskrift på Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs: fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Kvædemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Brownie med saltkaramel midte     Rødvins glace/sauce     Spagetti carbonara     Hjemmelavet modellervoks     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marengs spøgelser     Halloween kage kirkegård     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Fondue     Mælkesnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]