opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt svinekam

Fyldt svinekam

Fyldt svinekam
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(229)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.665
Visninger
358
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
svinekam på ca. 2 kg. med svær
300 g. magert hk. svinekød
1 rød peber
1 grøn peber
1 lille løg
3 -4 fed hvidløg
1 tsk. timian
salt - peber
1 æg
1/2 dl mælk
3 spsk. mel


SÅDAN GØR DU
tag svinekammen med svær og skær forsigtigt en "lomme" fra midten af kødet og ud til siden, men stadig så der er ca. 3-4 cm hele vejen rundt om lommen som ikke er skåret. Sørg for at lommen går hele vejen igennem stegn på langs.
Hak peberfrugterne til små tern, finhak løget og hvidløg.
Bland alle ingredienserne til farsen. Den må ike være for tynd. Hvis det er tilfældet tilsæt så en smule mere mel.
Fyld farsen ind i stegne til den er godt proppet ud. Rul evt. stegn ind i bagapapir til en start, for at holde farsen inde.
Læg den i en smurt bradepande og tilsæt 2 dl. vand.
Sættes i ovnen v. ca. 225 g.
Efter ca. 40 min. tages bagepapiret af stegen og den steges videre med sværen op.
Husk at drysse lidt ekstra salt på sværen.
Stegen er færdig når den måler 75 g. i midten. Ca. et par timer...
SERVERING
Lad den hvile et øjeblik før du skærer den ud. Er rigtig go og flot til pålæg, hvid den får lov at blive helt kold og stå i køleskab et døgns tid.
Fyldt svinekam - 8092ABCD0004.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bettina
01.11.2014, 12:46
Hvor mange personer er denne opskrift beregnet til?=
 
Denne gode opskrift på Fyldt svinekam fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt svinekam, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Champignon-broccolitærte med skinke     Tærte med citroncreme og marengs     Hjemmelavet citronolie     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Brownie med saltkaramel midte     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     kødrand     Helstegt Oksestriploin     Omelet m. skinke og ost     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Egyptisk linsesuppe     drømmekage i bradepande     Fine boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]