opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jordskokkesuppe med ristede kammuslinger

Jordskokkesuppe med ristede kammuslinger

Jordskokkesuppe med ristede kammuslinger
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(173)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Jordskokkesuppe med ristede kammuslinger  Foto af : Maduniverset
60.995
Visninger
2.315
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 27.12.2019 Jordskokkesuppe med ristede kammuslinger var dagens opskrift den 27.12.2019

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


DU SKAL BRUGE
½ kg jordskokker
2 store bagekartofler
7 dl. liter mælk
½ liter hønsefond (eller terning)
salt, peber, muskat, cognac
evt en dl. fløde

1 bundt purløg
½ dl. olivenolie

4 store friske kammuslinger
8 tynde skiver parmaskinke (eller anden røget skinke)


SÅDAN GØR DU
Jordskokkerne skrælles grundigt og skæres i lige store stykker. Bagekartoflerne skrælles og skæres i samme størelse som jordskokkerne.
mælk og fond hældes i en gryde sammen med jordskokker og kartofler og suppen koges til grøntsagerne er udkogte.
suppen blendes meget fint. koges op og smages til med salt, peber, muskat og en lille "sjat" cognac.

purløg fintsnittes og vendes med olien, smages til med salt og peber

Kammuslingerne rengøres og lukkemuskelen fjernes(lille hvid kant på muslingen).

parmaskinken steges i en 150 grader varm ovn, til de er spøde. Og kommes på fedtsugene papir.
SERVERING
kammuslingerne steges på en MEGET varm panden i ca. 3 min på hver side. (skal ikke gennemsteges, men gennemvarmes) suppen varmes og kommes i en dyb tallerken. kammuslingen deles i to og placeres på kanten af tallerkenen. purløgsolien "drysses" ud over suppen. voila... her en forret der vil dupere dine gæster!!
 
BRUGERNES KOMMENTAR

frank
01.01.2009, 13:40
Fin suppe, men den bliver lidt tynd. Jeg brugte kun 5 dl. mælk, og ydermere fjernede jeg 2,5 dl. væde før jeg blendede suppen - så fik den en fin - lidt tyk - konsistens.

Bruger billede
Lena Dejbjerg
18.12.2007, 14:10
Du kan sagtens bruge frosne kammuslinger, men smagen vil være betydeligt mere flad end som ellers. I nogle tilfælde er lukkemusklen ikke fjernet, det er forskelligt fra mærke til mærke.

Bruger billede
Lena Dejbjerg
18.12.2007, 14:10
Du kan sagtens bruge frosne kammuslinger, men smagen vil være betydeligt mere flad end som ellers. I nogle tilfælde er lukkemusklen ikke fjernet, det er forskelligt fra mærke til mærke.

Bruger billede
Lena Dejbjerg
18.12.2007, 14:10
Du kan sagtens bruge frosne kammuslinger, men smagen vil være betydeligt mere flad end som ellers. I nogle tilfælde er lukkemusklen ikke fjernet, det er forskelligt fra mærke til mærke.

terne
15.12.2007, 13:22
kan man ikke bruge frosne kammuslinger i stedet for friske og er lukkemusklen så ikke fjernet??
 
Denne gode opskrift på Jordskokkesuppe med ristede kammuslinger med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jordskokkesuppe med ristede kammuslinger, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Lækker grov salat med nødder     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tærte med citroncreme og marengs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Cremeboller     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Ægte indianer-røv     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     kødrand     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     kagecreme - yderst bagefast     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]