opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jordskokke suppe med ristede kammuslinger

Jordskokke suppe med ristede kammuslinger

Jordskokke suppe med ristede kammuslinger
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(170)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
57.934
Visninger
2.285
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
½ kg jordskokker
2 store bagekartofler
7 dl. liter mælk
½ liter hønsefond (eller terning)
salt, peber, muskat, cognac
evt en dl. fløde

1 bundt purløg
½ dl. olivenolie

4 store friske kammuslinger
8 tynde skiver parmaskinke (eller anden røget skinke)


SÅDAN GØR DU
Jordskokkerne skrælles grundigt og skæres i lige store stykker. Bagekartoflerne skrælles og skæres i samme størelse som jordskokkerne.
mælk og fond hældes i en gryde sammen med jordskokker og kartofler og suppen koges til grøntsagerne er udkogte.
suppen blendes meget fint. koges op og smages til med salt, peber, muskat og en lille "sjat" cognac.

purløg fintsnittes og vendes med olien, smages til med salt og peber

Kammuslingerne rengøres og lukkemuskelen fjernes(lille hvid kant på muslingen).

parmaskinken steges i en 150 grader varm ovn, til de er spøde. Og kommes på fedtsugene papir.
SERVERING
kammuslingerne steges på en MEGET varm panden i ca. 3 min på hver side. (skal ikke gennemsteges, men gennemvarmes) suppen varmes og kommes i en dyb tallerken. kammuslingen deles i to og placeres på kanten af tallerkenen. purløgsolien "drysses" ud over suppen. voila... her en forret der vil dupere dine gæster!!
 
BRUGERNES KOMMENTAR

frank
01.01.2009, 13:40
Fin suppe, men den bliver lidt tynd. Jeg brugte kun 5 dl. mælk, og ydermere fjernede jeg 2,5 dl. væde før jeg blendede suppen - så fik den en fin - lidt tyk - konsistens.

Bruger billede
Lena Dejbjerg
18.12.2007, 14:10
Du kan sagtens bruge frosne kammuslinger, men smagen vil være betydeligt mere flad end som ellers. I nogle tilfælde er lukkemusklen ikke fjernet, det er forskelligt fra mærke til mærke.

Bruger billede
Lena Dejbjerg
18.12.2007, 14:10
Du kan sagtens bruge frosne kammuslinger, men smagen vil være betydeligt mere flad end som ellers. I nogle tilfælde er lukkemusklen ikke fjernet, det er forskelligt fra mærke til mærke.

Bruger billede
Lena Dejbjerg
18.12.2007, 14:10
Du kan sagtens bruge frosne kammuslinger, men smagen vil være betydeligt mere flad end som ellers. I nogle tilfælde er lukkemusklen ikke fjernet, det er forskelligt fra mærke til mærke.

terne
15.12.2007, 13:22
kan man ikke bruge frosne kammuslinger i stedet for friske og er lukkemusklen så ikke fjernet??


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Jordskokke suppe med ristede kammuslinger opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Jordskokke suppe med ristede kammuslinger fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jordskokke suppe med ristede kammuslinger, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Pizza bagt på bagesten     Tunmousse      Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     pommes anna     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Gulerodskage (Rå)     Blødende chokoladekage     Røræg i ovn     Fastelavnsboller med flødeskum     Grønkålssalat med mandler og æbler     Fondue     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]