opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinekam med aprikos og chili

Svinekam med aprikos og chili

Svinekam med aprikos og chili
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(45)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.340
Visninger
153
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 svinekam
9 dl rødvin
6 dl soya
6 fed hakket hvidløg
1 stort grofthakket rødløg
4 hele stærke chili

2 tsk salt
2 tsk oregano
2 tsk røget paprika
1 tsk chilipulver
2 tsk stødt kommen

20 stk tørrede aprikoser.





SÅDAN GØR DU
Mariner svinekammen i rødvinen, soya, hvidløg, rødløg og chili, i 4-5 timer.

Bland alle krydderierne i en morter og tilsæt evt. lidt olie til at binde det som en pasta.

Når kødet har marineret længe nok tages det op af marinaden (som gemmes).

Krydderierne gnubbes ind i kødet og aprikoserne kommes ind i kødet/på kødet ved hjælp af tandstikker eller evt. ved at skære små lommer i kødet.

kom stegen i et fad og tilsæt marinaden igen.
Steg nederst i ovnen i ca. 2 timer (til den har en kærnetemp. på 75grader).
Bad stegen med marinaden undervejs. Og tilsæt evt. mere marinade hvis den koger tør.

Når stegen er færdig skal den hvile i en halv time. Imens fjernes de yderste aprikoser der ikke er blevet for sorte og skæres i tern. Kommes på en pande sammen med marinaden og koges ind til en sauce.





SERVERING
stegen skæres i skiver og serverers sammen med saucen og evt. ris eller kartoffelmos.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Svinekam med aprikos og chili fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinekam med aprikos og chili, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Kinesisk kylling i karry     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Omelet m. skinke og ost     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     LCHF boller (cloud bread)     Nemme pølsehorn     Egg Florentine     Mors gulerodssalat med rosiner     Fondue     Tyske pandekager     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Indbagte rejer     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Færøsk æblekage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]