opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinekam med aprikos og chili

Svinekam med aprikos og chili

Svinekam med aprikos og chili
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(45)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.093
Visninger
148
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 svinekam
9 dl rødvin
6 dl soya
6 fed hakket hvidløg
1 stort grofthakket rødløg
4 hele stærke chili

2 tsk salt
2 tsk oregano
2 tsk røget paprika
1 tsk chilipulver
2 tsk stødt kommen

20 stk tørrede aprikoser.





SÅDAN GØR DU
Mariner svinekammen i rødvinen, soya, hvidløg, rødløg og chili, i 4-5 timer.

Bland alle krydderierne i en morter og tilsæt evt. lidt olie til at binde det som en pasta.

Når kødet har marineret længe nok tages det op af marinaden (som gemmes).

Krydderierne gnubbes ind i kødet og aprikoserne kommes ind i kødet/på kødet ved hjælp af tandstikker eller evt. ved at skære små lommer i kødet.

kom stegen i et fad og tilsæt marinaden igen.
Steg nederst i ovnen i ca. 2 timer (til den har en kærnetemp. på 75grader).
Bad stegen med marinaden undervejs. Og tilsæt evt. mere marinade hvis den koger tør.

Når stegen er færdig skal den hvile i en halv time. Imens fjernes de yderste aprikoser der ikke er blevet for sorte og skæres i tern. Kommes på en pande sammen med marinaden og koges ind til en sauce.





SERVERING
stegen skæres i skiver og serverers sammen med saucen og evt. ris eller kartoffelmos.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Svinekam med aprikos og chili fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinekam med aprikos og chili, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Sød spidskålsalat med mormordressing     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Pirogger med oksekød     Nemme pølsehorn     Trylledej (ikke spiseligt)     Kogning af majs     Morgenbirkes - fryseegnede     Spagetti carbonara     Hjemmelavet varmrøget laks     Græsk rejetærte     Grillet vildt dyrekølle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]