opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fastelavnsboller med sigtet flormelis

Fastelavnsboller med sigtet flormelis

Fastelavnsboller med sigtet flormelis
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(115)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.708
Visninger
224
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Til dejen:
2½ dl. mælk
50 g. margarine
25 g. gær
1 æg
3 spsk. sukker
1 knivspids salt
500 g. hvedemel

Creme:
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
1½ spsk. maizena
2 dl. mælk
1 tsk. vanillesukker


SÅDAN GØR DU
Mælken og margarinen lunes i en gryde. Gæren røres ud deri. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 40 min.

Cremen:
Æggeblommer, sukker, maizena og mælk piskes sammen i en tykbundet gryde og varmes op til kogepunktet under piskning. Den skal være ret fast! Cremen tages fra varmen og vanillesukkeret røres i.

Dejen slås ned og rulles ud (ca. 1½ cm tykke)
Aftegn bollerne med et stort glas. En god skefuld creme kommes på stykkerne. Saml hjørnerne i dejen, så det danner en bolle. Vend den om, så samlingen vender nedad. Lad bollerne efterhæve i ½ time.

Bag bollerne 10-12 min. ved 200 grader. Sigt flormelis ovenpå bollerne efter bagningen, eller put glasur på.

(i stedet for creme eller sammen med cremen kan anvendes syltetøj efter smag.)
SERVERING
Server dem lune. De er fryseegnede!
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fastelavnsboller med sigtet flormelis fra Maduniverset.dk i kategorien Sødesager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fastelavnsboller med sigtet flormelis, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Appelsinkage i springform     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mælkebøttemarmelade     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Grov go'e boller     Den bedste Kylling i Karry!     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Grillspyd     Hveder a la Paleo / LCHF     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Pastaret i fad     barbeque marinade     Kartoffelpakker i folie på grill     Omelet m. skinke og ost     Bedstemor Ands æbletærte II     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]