opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinemørbrad i fad

Svinemørbrad i fad

Svinemørbrad i fad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(277)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Svinemørbrad i fad
49.898
Visninger
1.327
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600 g. svinemøbrad
1 pk. skinkestrimler
1 stk. løg
8-10 cherrytomater
2-3 dl. madlavningsfløde
2 dl. svinebouillon
3 tsk. koncentreret tomat puré
150 g. revet ost
Lidt persille
Salt
Peber


SÅDAN GØR DU
Skær svinemøbraden i passende skiver, krydder med salt og peber og steg dem let brune på panden. Og læg dem derefter i et ildfast fad.
Skær løg og cherrytomater i stykker, og svits dem på panden sammen med skinkestrimlerne. Tilsæt madlavningsfløden, bouillon og tomatpuré og lad "sovsen" simre et par minutter.
Hæl nu hele "sovsen" over møbraden og stil den i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.
Tag fadet ud og kom den revet ost ovenpå, samt drys med lidt persille. Giv herefter retten 4-6 minutter mere i ovnen.
SERVERING
Serveres med alle former for pasta. Nudler kan også bruges, men frisk pasta er nu det bedste!! Og så selvfølgelig et flüte.
Svinemørbrad i fad - 8533-Billede_504.jpgSvinemørbrad i fad - 8533-Billede_505.jpgSvinemørbrad i fad - 8533-Billede_500.jpg
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Thor Nørregaard
21.08.2013, 13:46
Lækker opskrift
 
Denne gode opskrift på Svinemørbrad i fad med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinemørbrad i fad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tartelet med høns i noget helt tredje     Trylledej (ikke spiseligt)     Røræg i ovn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Morgenbirkes - fryseegnede     irsk stuvning med svinekød     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Indbagte rejer     Tvebakkekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]