opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frikadeller - grundfars

Frikadeller - grundfars

Frikadeller - grundfars
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(136)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.955
Visninger
133
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500-600 gr. hakket kalv og flæsk (eller hakket svinekød, alt efter smag)
2-3 spsk. hvedemel
1 spsk. rasp
2 æg
1 spsk. konc. kalvebouillon
Ca. 1/4 dl vand
groft salt - kværnet peber
1 finthakket løg


SÅDAN GØR DU
Steges på panden med en barneske dyppet i koldt vand, så hænger farsen ikke fast i skeen.
Størrelse på skeen er selvfølgelig efter eget valg. Jeg synes bare små "dunser" er bedst. Det lærte jeg af min gamle bedstemor:-)
SERVERING
Ellers kan du da bare tilføje hvad du synes af oste, tomater, krydderurter, ???, men den er også god bare som den er, fx. til kold kartoffelsalat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Frikadeller - grundfars opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Frikadeller - grundfars fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frikadeller - grundfars, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)      krydret farsfad med porrer     Æbleskiver med æg     Kyllingegryde     Valnøddeis     Brun sovs     Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler     koldskål med kærnemælk og ymer     Græsk farsbrød     Bagt Æblemos:     Bøf Bearnaise med Triple cooked fries     Basic Guacamole     Roqueforttærte     Solsikke - Squashboller     Fondue     Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi     Bradepandkage med Knas     Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch     Gammeldaws æbleskiver     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]