opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Den bedste spaghetti bolognese!

Den bedste spaghetti bolognese!

Den bedste spaghetti bolognese!
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(320)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Den bedste spaghetti bolognese! Foto af : maduniverset.dk
37.716
Visninger
553
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Olivenolie
1 kg hakket oksekød
2 løg
4 - 8 fed hvidløg
Oregano
Paprika
Basilikum
Muskatnød
2 laubærblade
2 bouillonterninger (okse)
salt og pebber
1 dåse hakkede tomater
3-4 dåser tomatpuré
2 - 2½ dl rødvin
Friskrevet parmasan-ost


SÅDAN GØR DU
Svits løg i olivenolie ved middel - høj varme.
Brun herefter kødet, og tilsæt kryderier og hvidløg. Vær forsigtig med muskatnød, da det kan ødelægge det hele, hvis der kommer for meget i. Brug gerne masser af oregano! Rør sammen.
Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, rødvin og bouillonterningerne.
Skru ned på lav varme, og lad det simre i minimum 1 time. Gerne 4 timer! Jo længere tid det koger sammen, jo bedre bliver det!
Rør rundt i det engang imellem.

SERVERING
Servér med spaghetti og revet parmasan-ost. evt salat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Janni skov
09.03.2014, 09:02
Er det store eller små dåser tomat pure og hvor meget af de forskellige krydderier og hvidløg osv man mangler lidt at der står mere præcist i opskriften :) Glæder mig til jeg selv skal lave den :)

Bruger billede
maduniverset.dk
01.10.2013, 11:05
Smager rigtig godt, vi har testet opskriften og den virker. 18284-Spagetti-koedsovs.jpg
 
Denne gode opskrift på Den bedste spaghetti bolognese! fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Den bedste spaghetti bolognese!, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Kold avocadosuppe med fløde     Raclette med det hele     Victoria-kage med fyld     Frikadeller med havregryn     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Boller med olie     Banankage -uden fedt     Farmors æbleskiver     Sellerifrikadeller de bedste.     Majs kolber på grill     Flødestuvet spinat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]