opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Verdens bedste svenske pølseret

Verdens bedste svenske pølseret

Verdens bedste svenske pølseret
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(79)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.060
Visninger
217
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg kogte kartofler:
dvs du skal ha 1 kg når de er skrællet, skær dem i gode
"gaffeltern" og kog ternene ca 8 min, så de er lige nok
Afkøles
6-8 gode pølser i skiver
et godt stykke bacon, skåret i smalle tern
1-2 renset porre, snittet
1-2 løg eller rødløg snittet
2-4 gulerødder i små tern eller skiver
1 lille dåse koncentreret tomatpûre
1/2 - 1 spsk paprika (edelsûss
lidt stødt chili
1/4 L madfløde
2 dl. mælk
1 spsk konc. kalvefond
Hvidløg efter smag
Friskhakket persille
Groft salt og kværnet peber


SÅDAN GØR DU
Svits først bacon, så løg, porrer, løg, gulerødder i en stor stegegryde.
Imens blandes madfløde, mælk, kalvefond og konc. tomatpûre i en skål for sig.
Hæld fløde blandingen i gryden og krydr med S&P.
Tilsæt presset hvidløg.
Lad det simre en halv times tid - tilsæt de kogte afkølede kartoffeltern og lad igen simre og trække smag - 10-15 min.
SERVERING
Drys med friskhakket persille inden servering
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Verdens bedste svenske pølseret fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Verdens bedste svenske pølseret, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pastaret i fad     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Suppekuren     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Mormors Stegte sild i eddike     Røræg i ovn     Hjemmelavet modellervoks     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     irsk stuvning med svinekød     Tyrkisk suppe     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     gammel Estrup gryde     Blommetrifli     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]