opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Verdens bedste svenske pølseret

Verdens bedste svenske pølseret

Verdens bedste svenske pølseret
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(79)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.404
Visninger
205
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg kogte kartofler:
dvs du skal ha 1 kg når de er skrællet, skær dem i gode
"gaffeltern" og kog ternene ca 8 min, så de er lige nok
Afkøles
6-8 gode pølser i skiver
et godt stykke bacon, skåret i smalle tern
1-2 renset porre, snittet
1-2 løg eller rødløg snittet
2-4 gulerødder i små tern eller skiver
1 lille dåse koncentreret tomatpûre
1/2 - 1 spsk paprika (edelsûss
lidt stødt chili
1/4 L madfløde
2 dl. mælk
1 spsk konc. kalvefond
Hvidløg efter smag
Friskhakket persille
Groft salt og kværnet peber


SÅDAN GØR DU
Svits først bacon, så løg, porrer, løg, gulerødder i en stor stegegryde.
Imens blandes madfløde, mælk, kalvefond og konc. tomatpûre i en skål for sig.
Hæld fløde blandingen i gryden og krydr med S&P.
Tilsæt presset hvidløg.
Lad det simre en halv times tid - tilsæt de kogte afkølede kartoffeltern og lad igen simre og trække smag - 10-15 min.
SERVERING
Drys med friskhakket persille inden servering
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Verdens bedste svenske pølseret fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Verdens bedste svenske pølseret, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Kold avocadosuppe med fløde     Frikadeller med havregryn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mors gulerodssalat med rosiner     Victoria-kage med fyld     Majs kolber på grill     Flødestuvet spinat     Boller med olie     Indbagte rejer     Farmors æbleskiver     Banankage -uden fedt     Ørred på grill     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Påskekyllinger af kogte æg     Helstegt grillet oksefilet     Havregrynskager     Rejer al pil pil     Mexicansk kyllingelasagne     Raclette med det hele     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]