opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Danablumørbrad

Danablumørbrad

Danablumørbrad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(96)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.817
Visninger
365
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 svinemørbrader
60 g danablu, egen favorit Sct. Clemens
4 spsk. kvark/fromage frais
½ liter fløde (9-18 %)
500 g champignon
75 g margarine
4 spsk. mel
et par dråber kulør
salt og peber fra kværne
1-2 durumflûtes eller kogte kartofler


SÅDAN GØR DU
Rør danablu ud i kvark/fromage frais til jævn konsistens.

Befri svinemørbraderne for sener og hinder. Skær dem ud til bøffer i skrå skiver. Bank dem let flade med hånden, krydr med salt og peber, og brun dem i ca. 50 g margarine på en varm stegepande. Flyt dem over i et ovnfast fad, og smør mørbradbøfferne med i alt 2/3 af ostemassen.

Rens champignonerne for jord, gerne med vand i stedet for børste, da de skal væde den færdige ret. Skær dem i skiver á ca. ½ cm. Svits champignonerne på en varm stegepande i ca. 25 g margarine. Drys mel over gennem en sigte. Hæld fløde i, og pisk melet ud med et piskeris. Resten af ostemassen røres i, og det koger til jævn konsistens. Smag evt. til med mere salt og peber og evt. et par dråber kulør.

Saucen hældes over bøfferne.

Gratineres i ovnen ca. 10-20 min. v. 225 grader på midterste rille. Ved siden af fadet lægges durumflûtes i anbefalet restbagetid eller kog kartofler til.
SERVERING
Kan med fordel laves dagen før/om formiddagen, men skal så have ca. 30 minutter i ovnen på samme temperatur før servering. Spises med flûtes eller kartofler afhængigt af lyst og om det er hovedret eller som en del af en buffet/julefrokost. Passer til 4 prs. til hovedret og til 6 prs. som del af buffet. Smager syndigt godt!
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Danablumørbrad fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Danablumørbrad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Røræg i ovn     Helstegt grillet oksefilet     Blommetrifli     Fersken suppe (den er genial)     Langtidsstegt oksemørbrad     Kantarel risotto     Kylling på grill     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Blommetrifli med råcreme     Gulerodskage (Rå)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Kvædemarmelade     Morgenbirkes - fryseegnede     Lammekølle med kartofler i fad     Kanelsnegle kagemand     Pasteuriseret æblemost     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]