opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Danablumørbrad

Danablumørbrad

Danablumørbrad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(96)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.819
Visninger
360
Print
DU SKAL BRUGE
2 svinemørbrader
60 g danablu, egen favorit Sct. Clemens
4 spsk. kvark/fromage frais
½ liter fløde (9-18 %)
500 g champignon
75 g margarine
4 spsk. mel
et par dråber kulør
salt og peber fra kværne
1-2 durumflûtes eller kogte kartofler


SÅDAN GØR DU
Rør danablu ud i kvark/fromage frais til jævn konsistens.

Befri svinemørbraderne for sener og hinder. Skær dem ud til bøffer i skrå skiver. Bank dem let flade med hånden, krydr med salt og peber, og brun dem i ca. 50 g margarine på en varm stegepande. Flyt dem over i et ovnfast fad, og smør mørbradbøfferne med i alt 2/3 af ostemassen.

Rens champignonerne for jord, gerne med vand i stedet for børste, da de skal væde den færdige ret. Skær dem i skiver á ca. ½ cm. Svits champignonerne på en varm stegepande i ca. 25 g margarine. Drys mel over gennem en sigte. Hæld fløde i, og pisk melet ud med et piskeris. Resten af ostemassen røres i, og det koger til jævn konsistens. Smag evt. til med mere salt og peber og evt. et par dråber kulør.

Saucen hældes over bøfferne.

Gratineres i ovnen ca. 10-20 min. v. 225 grader på midterste rille. Ved siden af fadet lægges durumflûtes i anbefalet restbagetid eller kog kartofler til.
SERVERING
Kan med fordel laves dagen før/om formiddagen, men skal så have ca. 30 minutter i ovnen på samme temperatur før servering. Spises med flûtes eller kartofler afhængigt af lyst og om det er hovedret eller som en del af en buffet/julefrokost. Passer til 4 prs. til hovedret og til 6 prs. som del af buffet. Smager syndigt godt!
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Danablumørbrad fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Danablumørbrad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: kødrand     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fastelavnsboller med flødeskum     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     Hannes vafler.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Trylledej (ikke spiseligt)     Gulerodskage (Rå)     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Omelet m. skinke og ost     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Nemme flûtes     Indbagte rejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]