opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Okseklump Nygaard

Okseklump Nygaard

Okseklump Nygaard
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(186)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
27.054
Visninger
346
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 900 g okseklump
½ dl Smør
½ dl olivenolie
Salt
Peber
3 porrer
300 g skrællede gulerødder
2 løg
ca 50 g blåskimmelost
½ liter vand
½ liter piskefløde
Maizena (måske)

Ris, kartofler og/eller godt brød.


SÅDAN GØR DU
Rens porrerne, og skær de 'løse blade' fra.
Skræl gulerødderne, og skær enderne af.
Pil løgene, og del dem i kvarte.

Snit løg, gulerødder og porrer fint (brug evt. en 'foodprocessor')
Kom olivenolien og smørret i stegegryden, og lad smørret brune af.
Drys okseklumpen med salt og peber, og læg den i stegegryden. Vend den et par gange, så den bliver brunet godt.
Kom grøntsagerne ned i stegegryden, tilsæt ½ liter vand, og salt.

Lad kødet og grøntsagerne småsimre 1½ times tid, hvor kødet vendes cirka halvvejs.

Tag kødet op, og pak det i stanniol.

ENTEN: tag grøntsagerne op, og lad dem dryppe af (ned i gryden) med et dørslag, og tilsæt piskefløden til suppen;
ELLER: hæld piskefløden ned i stegegryden, og brug en stavblender, til at findele grøntsagerne i suppe+fløde.

Tilsæt blåskimmelosten og rør den ud i sovsen, lidt ad gangen, til smagen passer.

Hvis det er nødvendigt, kan sovsen jævnes med maizena, og evt tilsættes sovsekulør.
SERVERING
Skær kødet i skiver, og server, evt. med grøntsagerne 'ved siden af' (hvis du ikke har blendet dem i sovsen). Hvide kartofler, kartoffelmos, ris og/eller godt brød gives til. Godt mørkt øl, eller en kraftig rødvin passer fint til.
SPARERÅD
Smager ganske fortrinligt dagen efter...
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Okseklump Nygaard opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Okseklump Nygaard fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Okseklump Nygaard, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Hannes vafler.     Den bedste Kylling i Karry!     Tunmousse      Raclette med det hele     Porrer i fad med oksekød     Blommetrifli     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grov go'e boller     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     gammel Estrup gryde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]