opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalkunbryst Nygaard

Kalkunbryst Nygaard

Kalkunbryst Nygaard
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(69)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.434
Visninger
145
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Online

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 pk kalkunbryst
1 bk champignon
1 pk peberfrugter
salt
peber
oregano
rosmarin
Timian
grovkornet tørret hvidløg
1 fl pilsner
2 dl. hønsebouillon (eller en terning i varmt vand)
200 g. flødeost


SÅDAN GØR DU
Peberfrugter og champignon renses og snittes.
Oregano, rosmarin og timian stødes grundigt i morteren, med lidt salt, til det bliver et finkornet pulver, og blandes - i en dyb tallerken - med salt, peber og hvidløgspulver.
Kalkunbrystet snøres (næsten som en rullesteg).
Kalkunbrystet vendes i krydderierne, indtil det ikke kan optage mere.
Brunes derefter i gryde og tilsættes øl, peberfrugter, champignon og hvidløg.
Grønsagerne braisseres af, og tilsættes derefter hønsebouillon.
Steges i 1 time.
Stegen tages op og pakkes ind i folie. Hviler mens sovsen tilsættes flødeosten.
SERVERING
Skæres i skiver, og serveres med kartofler / kartoffelmos, ris og/eller godt brød
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalkunbryst Nygaard fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalkunbryst Nygaard, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Fondue     Kanelsnegle kagemand     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Færøsk æblekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Indbagte rejer     Spagetti carbonara     Helstegt grillet oksefilet     Mormors citronfromage     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]