250 g. kyllingekød, uden skin og hakket.
250 g. hakket oksekød (F.eks. Skank) i tern.
1 gulerod, hakket groft.
1 stilk bladselleri, hakket.
1 stort løg, med 4-6 kryddernelliker stukket i.
1 fed hvidløg, halveret.
6 peberkortn.
1 bouquet garni.
200 g. tørrede pastafigurer til suppe.
Salt og friskkværnet peber.
Pynt:
Selleriblade.
Merianblade.
Kom kyllinge- og oksekød i en stor gryde. Hæld vand over og bring det i kog. Skum overfladen for urenheder.
Tilsæt gulerod, selleri, løg, hvidløg, peberkorn og bouquet garni samt salt og peber efter smag.
Bring det i kog igen, skru ned for varmen, dæk gryden halv til og lad suppen simre meget svagt i 1 - 2 timer ( jo længere suppen simre, des kraftigere bliver smagen). Hæld evt. mere koldt vand ved indimellem.
Si suppen gennem, en fintmasket sigte ned i en ren gryde. Skum den for evt. fedt. Bring den i kog igen og tilsæt pastaen.
Dæk gryden til og lad suppen koge i 10 min. eller indtil pastaen er al dente. Smag til.
Server suppen pyntet med selleriblade og merianblade og hjemmebagt brød.