opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pastasuppe

Pastasuppe

Pastasuppe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(35)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.928
Visninger
108
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
250 g. kyllingekød, uden skin og hakket.
250 g. hakket oksekød (F.eks. Skank) i tern.
1 gulerod, hakket groft.
1 stilk bladselleri, hakket.
1 stort løg, med 4-6 kryddernelliker stukket i.
1 fed hvidløg, halveret.
6 peberkortn.
1 bouquet garni.
200 g. tørrede pastafigurer til suppe.
Salt og friskkværnet peber.

Pynt:
Selleriblade.
Merianblade.


SÅDAN GØR DU
Kom kyllinge- og oksekød i en stor gryde. Hæld vand over og bring det i kog. Skum overfladen for urenheder.

Tilsæt gulerod, selleri, løg, hvidløg, peberkorn og bouquet garni samt salt og peber efter smag.
Bring det i kog igen, skru ned for varmen, dæk gryden halv til og lad suppen simre meget svagt i 1 - 2 timer ( jo længere suppen simre, des kraftigere bliver smagen). Hæld evt. mere koldt vand ved indimellem.

Si suppen gennem, en fintmasket sigte ned i en ren gryde. Skum den for evt. fedt. Bring den i kog igen og tilsæt pastaen.
Dæk gryden til og lad suppen koge i 10 min. eller indtil pastaen er al dente. Smag til.
Server suppen pyntet med selleriblade og merianblade og hjemmebagt brød.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pastasuppe fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pastasuppe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Raclette med det hele     Kold avocadosuppe med fløde     Victoria-kage med fyld     Banankage -uden fedt     Flødestuvet spinat     Helstegt grillet oksefilet     Sellerifrikadeller de bedste.     Boller med olie     Farmors æbleskiver     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]