opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lasange

Lasange

Lasange
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(119)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.047
Visninger
263
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 stk. Løg ~75 g
3 stk. Gulerod ~225 g
600 g Hakket oksekød 6-10%
1 ds. Hakket tomater ~400 g
1 ds. Tomatpure konc. ~140 g
0,5 spsk. Oregano ~0,4 g
0,5 spsk. Tørret basilikum ~0,4 g.
0,5 spsk timian ~0,4 g.
1 stk. Terning oksekødsbouillon ~10 g
1 dl. Vand ~100 g
- - Havsalt
- - Sort peber
50 g Smør, saltet
50 g Hvedemel
5 dl. Minimælk ~500 g
- - Stødt muskat
100 g Skæreost 30+
8 stk. Lasagneplade ~144 g


SÅDAN GØR DU
Hak og Svits løgene sammen med kødet i en gryde til kødet er brunt. Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, oregano, basilikum, timian, bouillon samt salt og peber. Lad det hele simre 5-10 minutter.

Smelt imens smørret i en lille tykbundet gryde. Hæld melet i under kraftig omrøring, til det hele hænger sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt, og kog saucen op. Riv osten. Kom herefter muskatnød og ost i, og lader saucen koge igennem et par minutter, mens du stadig rører rundt.

Tænd ovnen på 200º C varmluft/225º C alm. ovn.

Læg skiftevis et lag kødsauce, bechamelsauce og lasagneplader i et ildfastfad. Afslut med et lag bechamelsauce. Bag lasagnen ca. 25-30 minutter.
SERVERING
Server gerne med salat og lækkert flute.
SPARERÅD
Brug alm. billigt salt og dyrk dine egne krudderurter det er ikke særlig svært og meget billigere.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Lasange fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lasange, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pandepizza     Frisk pasta med laks og flødesovs     Figenlikør     Gulerodskage (Rå)     Anderledes Kylling Parmesan     Grillspyd     Bacon-champignon-fløde-sauce     Pirogger med oksekød     Fersken suppe (den er genial)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kogning af majs     Svampet kanelkage     Grillet vildt dyrekølle     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Squashkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt grillet oksefilet     Churros (spanskrør)     Duftende urtesmør     Indbagte rejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]