opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lasange

Lasange

Lasange
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(119)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
23.751
Visninger
281
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 stk. Løg ~75 g
3 stk. Gulerod ~225 g
600 g Hakket oksekød 6-10%
1 ds. Hakket tomater ~400 g
1 ds. Tomatpure konc. ~140 g
0,5 spsk. Oregano ~0,4 g
0,5 spsk. Tørret basilikum ~0,4 g.
0,5 spsk timian ~0,4 g.
1 stk. Terning oksekødsbouillon ~10 g
1 dl. Vand ~100 g
- - Havsalt
- - Sort peber
50 g Smør, saltet
50 g Hvedemel
5 dl. Minimælk ~500 g
- - Stødt muskat
100 g Skæreost 30+
8 stk. Lasagneplade ~144 g


SÅDAN GØR DU
Hak og Svits løgene sammen med kødet i en gryde til kødet er brunt. Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, oregano, basilikum, timian, bouillon samt salt og peber. Lad det hele simre 5-10 minutter.

Smelt imens smørret i en lille tykbundet gryde. Hæld melet i under kraftig omrøring, til det hele hænger sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt, og kog saucen op. Riv osten. Kom herefter muskatnød og ost i, og lader saucen koge igennem et par minutter, mens du stadig rører rundt.

Tænd ovnen på 200º C varmluft/225º C alm. ovn.

Læg skiftevis et lag kødsauce, bechamelsauce og lasagneplader i et ildfastfad. Afslut med et lag bechamelsauce. Bag lasagnen ca. 25-30 minutter.
SERVERING
Server gerne med salat og lækkert flute.
SPARERÅD
Brug alm. billigt salt og dyrk dine egne krudderurter det er ikke særlig svært og meget billigere.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Lasange fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lasange, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frugter i wok med sød chilisauce     Frisk pasta med laks og flødesovs     Stegt lammeryg med sennepscreme     Frokostbolle Med Hamberyg & Italiensksalat     Meloner med granatæblekerne     Laks m chili kokosmælk     Blødende chokoladekage     små pandekager     Hannes risret     Kaperssauce     Carpaccio II     Pizza (For sjov)     Hurtige boller     Ris a' la mande - den bedste!     Flødebolleis med makroner og syltetøj     æbletærte med marcipan     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]