opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forlorenhare

Forlorenhare

Forlorenhare
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(98)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.769
Visninger
135
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kogt kartoffel ca. 50 g.
125 g. hakket svinekød
125 g. hakket okse/kalvekød
1 spsk rasp
1 æg
salt
peber
½ dl mælk
1 pk bacon
15 g smør
1 dl mælk
1 dl vand
evt lidt kulør

Sovs:
stegesky
æblegele
fløde
rødvin
sovsejævner
kulør


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 225
Mos kartoflen og rør den sammen med kød, rasp, æg, salt, peber og den halve dl mælk sammen til en fars.
Smør et ildfast fad og form farsen til et aflangt brød i fadet.
Læg baconen over brødet og fordel resten af det smør du smurte formen med, i små klatter ud over "haren".
Sæt den i ovnen ved den høje varme og brun den i 10 min.
Imens blander du mælk og vand og bringer det i kog. tilsæt evt et par dråber kulør, det kan give haren en pænere farve.
Hæld mælkeblandingen ved haren og skru ovnen ned til 160 og steg haren i 25-35 min.
dryp mælkeblændingen over haren flere gange under stegningen.

Sovs:
Hæld stegeskyen fra haren og tilsæt ingredienserne der står under sovs i de mængder der får det til at smage godt efter din smag.
SERVERING
Skær haren og servver med kartofler og en let salat.
SPARERÅD
Man kan strække farsen ved at bruge mere kartoffel rasp æg og mælk.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Forlorenhare fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forlorenhare, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spagetti carbonara     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Kinesisk kylling i karry     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tyske pandekager     Mormors citronfromage     Svampet kanelkage     Nemme flûtes     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grov go'e boller     Græsk rejetærte     Røræg i ovn     Oste sovs     Suppekuren     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]