Tænd ovnen på 225
Mos kartoflen og rør den sammen med kød, rasp, æg, salt, peber og den halve dl mælk sammen til en fars.
Smør et ildfast fad og form farsen til et aflangt brød i fadet.
Læg baconen over brødet og fordel resten af det smør du smurte formen med, i små klatter ud over "haren".
Sæt den i ovnen ved den høje varme og brun den i 10 min.
Imens blander du mælk og vand og bringer det i kog. tilsæt evt et par dråber kulør, det kan give haren en pænere farve.
Hæld mælkeblandingen ved haren og skru ovnen ned til 160 og steg haren i 25-35 min.
dryp mælkeblændingen over haren flere gange under stegningen.
Sovs:
Hæld stegeskyen fra haren og tilsæt ingredienserne der står under sovs i de mængder der får det til at smage godt efter din smag.
Skær haren og servver med kartofler og en let salat.
Man kan strække farsen ved at bruge mere kartoffel rasp æg og mælk.