opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forlorenhare

Forlorenhare

Forlorenhare
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(98)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.466
Visninger
124
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kogt kartoffel ca. 50 g.
125 g. hakket svinekød
125 g. hakket okse/kalvekød
1 spsk rasp
1 æg
salt
peber
½ dl mælk
1 pk bacon
15 g smør
1 dl mælk
1 dl vand
evt lidt kulør

Sovs:
stegesky
æblegele
fløde
rødvin
sovsejævner
kulør


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 225
Mos kartoflen og rør den sammen med kød, rasp, æg, salt, peber og den halve dl mælk sammen til en fars.
Smør et ildfast fad og form farsen til et aflangt brød i fadet.
Læg baconen over brødet og fordel resten af det smør du smurte formen med, i små klatter ud over "haren".
Sæt den i ovnen ved den høje varme og brun den i 10 min.
Imens blander du mælk og vand og bringer det i kog. tilsæt evt et par dråber kulør, det kan give haren en pænere farve.
Hæld mælkeblandingen ved haren og skru ovnen ned til 160 og steg haren i 25-35 min.
dryp mælkeblændingen over haren flere gange under stegningen.

Sovs:
Hæld stegeskyen fra haren og tilsæt ingredienserne der står under sovs i de mængder der får det til at smage godt efter din smag.
SERVERING
Skær haren og servver med kartofler og en let salat.
SPARERÅD
Man kan strække farsen ved at bruge mere kartoffel rasp æg og mælk.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Forlorenhare fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forlorenhare, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Klamme fingre     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Brownie med saltkaramel midte     Rødvins glace/sauce     Trylledej (ikke spiseligt)     Hjemmelavet modellervoks     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Mælkesnitter     Halloween kage kirkegård     Porrer i fad med oksekød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kanelsnegle kagemand     Fondue     Mornay sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]