opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nem Karryret med svinefars

Nem Karryret med svinefars

Nem Karryret med svinefars
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(157)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.146
Visninger
228
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500g hakket svinekød
Ca. 3 tsk. Karry (mere eller mindre alt efter hvor stærk du vil have retten)
1 tsk. Spidskommen
Gurkemeje til at give en kraftigere gul farve
Ca. 2 dl. Mælk
2-4 dl. Vand
1-2 spsk. Creme Fraiche 38 %
Salt og Peber
5 dl. Ris
Olie


SÅDAN GØR DU
1. Svits karry i olien. Hvis du kan lide maden stærk, kan du bruge en stærk karry.
2. Brun farsen i samme gryde.
3. Sæt risene over.
4. Når farsen er brunet, tilsæt lidt mælk, og lad det simre lidt.
5. Tilsæt resten af krydderierne samt vand.
6. Lad det koge videre i nogle minutter.
7. Tilsæt creme fraiche, og rør det ud i sovsen.
8. Si eventuelt resterende vand fra risene og hæld dem i sovsen. De skal ikke være helt færdigkogte.
9. Lad sovsen koge ind med risen i, indtil den har den konsistens du foretrækker.
10. Du kan evt. slutte med at stege risene på en pande.
SERVERING
Serveres varmt, og gerne med en grøn salat til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Nem Karryret med svinefars fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nem Karryret med svinefars, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Færøsk æblekage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena      Brombærsauce t/vildt     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fondue     Fersken suppe (den er genial)     Nemme flûtes     Gulerodskage (Rå)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Græsk-Yoghurt brød     Brunch pølser,æg og bacon     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]