opskrifter
Søg i 12.595 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skinekød med kartoffelmos

Skinekød med kartoffelmos

Skinekød med kartoffelmos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.673
Visninger
66
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g skinkekød i tern
Vand
Groft salt
Evt boullion


SÅDAN GØR DU
Svits skinkekødet i en gryde med noget margarine.
Tilsæt vand så det dækker kødet.
Kom godt med groft salt i. Men ikke for meget.
Kom det i kog, og skru derefter ned og kom låg på.
Lad det stå og små simre til kødet er mørt. Gerne 2-3 timer.
Derefter jævnes den, og kulør kommet i.
SERVERING
Serveres med kartoffelmos
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skinekød med kartoffelmos fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skinekød med kartoffelmos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mormors Stegte sild i eddike     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Børnenes kokoskugler     Oldes Kokoskranse     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Luciabrød     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagte rejer     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Hjemmelavet nutella      Fars i fad med hvidkål     Ovnstegt røget medister     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mandarin kage     Trylledej (ikke spiseligt)     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Stegt flæsk m. persillesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]