opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pastaret med bacon og kylling

Pastaret med bacon og kylling

Pastaret med bacon og kylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(241)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.525
Visninger
151
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Rester kan sagtens gemmes til dagen efter i køleskabet og varmes op igen :) Dog er den ikke lige så cremet dagen efter :)

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Pastaskruer 250gram
Kyllingefilet 500gram
Bacon i tern 150 gram
Piskefløde 2.5 dl.
Mornaysauce 5 dl.
Salt
Peber
Paprika
Karry


SÅDAN GØR DU
Kog pastaen.

Skær kyllingefiletterne ud i tern og steg dem på en pande i krydderierne. Rist bacon til det er næsten færdigt.
Bland den kogte pasta med kylling og bacon i et ildfast fad, kom fløden og mornay saucen over og rør godt rundt.

Kom det i ovnen, midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i en halv time. (Det er godt hvis man lige husker at røre lidt rundt i det indimellem mens det er i ovnen)
SERVERING
Servers i fad.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Aggie Munch Nielsen
08.02.2017, 18:06
mums
 
Denne gode opskrift på Pastaret med bacon og kylling fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pastaret med bacon og kylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Raclette med det hele     Kold avocadosuppe med fløde     Victoria-kage med fyld     Banankage -uden fedt     Flødestuvet spinat     Helstegt grillet oksefilet     Sellerifrikadeller de bedste.     Boller med olie     Farmors æbleskiver     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]