opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Citron marineret kylling m. jasminris

Citron marineret kylling m. jasminris

Citron marineret kylling m. jasminris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(169)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
35.278
Visninger
695
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
6-8 hele kyllinge lår
4 fed hvidløg
1 dl. olie
saft af 1 citron.
salt
ca. 1 spsk. sukker
Thai fiske sauce ca. 1/2 dl
Desuden:
Krølsalat
jasminris


SÅDAN GØR DU
Citronsaft, olie salt, sukker, fiskesauce og knust hvidløg blandes sammen. Hældes over kyllingen. Sørg for at blande i det engang imellem så marinaden kommer overalt. Lad det trække en nat over i køleskabet. Steges ca. 40 min. i ovnen v. 220 g. Stegeskyen fra kyllingen hældes i en lille skål. Smages til med lidt citronsaft, evt. lidt mere frisk hvidløg og en smule fiskesauce, samt 1/2 tsk. sukker.
Salaten skylles, anrettes på et fad og kyllingen lægges over.
Risene koges efter anvisning på posen
SERVERING
Serveres med ris i en skål og den afkølede marinade som sauce til risene.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Citron marineret kylling m. jasminris fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Citron marineret kylling m. jasminris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Fondue     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Victoria-kage med fyld     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Kold avocadosuppe med fløde     Sellerifrikadeller de bedste.     Raclette med det hele     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Boller med olie     Banankage -uden fedt     Farmors æbleskiver     Majs kolber på grill     Flødestuvet spinat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]