opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hvidløgsminarine til bagekartofler

Hvidløgsminarine til bagekartofler

Hvidløgsminarine til bagekartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(30)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.356
Visninger
151
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
40 g minarine
2 spsk. hakket persille, gerne frossen • ½ tsk. groft salt
1 fed presset hvidløg
evt. 1 spsk. mager kvark (0.1%).


SÅDAN GØR DU
Bland ingredienserne sammen og stil hvidløgsminarinen fryseren indtil servering. Kan evt. rulles til en pølse og skæres i skiver, når pølsen er frossen.
SERVERING
Bruges som smør til bagte kartofler. Det er bare mere fedtfattig end det man køber.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hvidløgsminarine til bagekartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hvidløgsminarine til bagekartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Brændenældepesto     Myntelikør     Omelet m. skinke og ost     Muffins med rosiner     Hvidløgskylling, Spansk     Chili flager og pulver.     Paneret brie pandestegt     Brændenældesuppe     Bagt sandart     Brød med brændenælde og tang     Koldskål m. jordbær & kammerjunkere     Mælkebøttemarmelade     Andebryst i ovn til mange     Mælkebøtte te     Grillet kyllingefilet     Pappadelle med brændenælde og citron     Sommersund suppe     Varmrøget lakse-tatar på ruccola     Kartoffelsalat (ymer/cremefraiche-dressing)     Safran ris     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]