opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fastelavnsboller med fløde og marcipan

Fastelavnsboller med fløde og marcipan

Fastelavnsboller med fløde og marcipan
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(74)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fastelavnsboller med fløde og marcipan  Foto af : Maduniverset
20.626
Visninger
374
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 08.02.2019 Fastelavnsboller med fløde og marcipan var dagens opskrift den 08.02.2019

DU SKAL BRUGE
Boller:
2 plader optøet butterdej
1¼ dl vand
60 g smør
75 g hvedemel
2 æg

Fyld:
3 dl PiskeFløde
75 g marcipan

Pynt:
sigtet florsukker

IKKE FRYSEEGNET!


SÅDAN GØR DU
Kom vand og smør i en gryde og kog det op. Tilsæt melet, og pisk dejen grundigt sammen, til den slipper gryden. Tag gryden af varmen og lad dejen køle af i 3 minutter. Tilsæt det ene æg og pisk i 3 minutter. Tilsæt det andet æg og pisk i 3 minutter. Del butterdejs-pladerne i 6 dele hver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Fordel vandbakkelsesdejen på butterdejen med en ske i pæne,
regelmæssige boller. Bag bollerne ved 200 grader i 20-25 minutter. Pas på ikke at åbne ovndøren de første 20 minutter af bagetiden. Lad vandbakkelserne blive helt kolde. Skær et låg af vandbakkelserne.
Fyld: Pisk fløden til skum, og riv marcipanen groft. Fordel marci-panen i vandbakkelserne, og fyld vandbakkelserne med flødeskum. Læg lågene på og sigt flormelis over.
SERVERING
Smager godt med et glas kold kakao til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fastelavnsboller med fløde og marcipan med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fastelavnsboller med fløde og marcipan, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillspyd     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Solsikke/nøddekager     Mornay sauce     Rejeroulade med spinat.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Nachos m/kylling     Grillet vildt dyrekølle     Marinerede flanksteak     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]