opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lækkert tilbehør - paneret blomkål

Lækkert tilbehør - paneret blomkål

Lækkert tilbehør - paneret blomkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(221)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
36.813
Visninger
748
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 Blomkåls hoved, ægge blommer fra ca 4 æg, rasp, salt og peber og 2 fryse poser.


SÅDAN GØR DU
Skær Blomkåls hovedet i mellem store bukketer, del fire æg og kom blommerne i en fryse pose. Kom 4 dl rasp, salt og peber i en anden fryse pose. Kom nu blomkåls bukketerne i posen med ægge blommer, ryst posen godt så al blomkålen får æg på sig (tvist posen for oven og hold selvfølgelig godt fast på lukningen) kom herefter blomkålen over i posen med rasp. Blomkålen er nu blevet paneret på en nem og hurtig måde.
SERVERING
Læg De panerede blomkåls bukketer på et fad og de er klar til at blive sat på spid og dyppes i fonduen. De er færdige når de er gylden brune. Super lækre og sprøge.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Lækkert tilbehør - paneret blomkål fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lækkert tilbehør - paneret blomkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Bedstemor Ands æbletærte II     Stegt flæsk i ovn med persille sovs      Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Kvædemarmelade     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Trylledej (ikke spiseligt)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Pasteuriseret æblemost     Færøsk æblekage     Omelet m. skinke og ost     Skinke, porre tærte     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]