opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lækkert tilbehør - paneret blomkål

Lækkert tilbehør - paneret blomkål

Lækkert tilbehør - paneret blomkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(216)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
33.718
Visninger
729
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 Blomkåls hoved, ægge blommer fra ca 4 æg, rasp, salt og peber og 2 fryse poser.


SÅDAN GØR DU
Skær Blomkåls hovedet i mellem store bukketer, del fire æg og kom blommerne i en fryse pose. Kom 4 dl rasp, salt og peber i en anden fryse pose. Kom nu blomkåls bukketerne i posen med ægge blommer, ryst posen godt så al blomkålen får æg på sig (tvist posen for oven og hold selvfølgelig godt fast på lukningen) kom herefter blomkålen over i posen med rasp. Blomkålen er nu blevet paneret på en nem og hurtig måde.
SERVERING
Læg De panerede blomkåls bukketer på et fad og de er klar til at blive sat på spid og dyppes i fonduen. De er færdige når de er gylden brune. Super lækre og sprøge.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Lækkert tilbehør - paneret blomkål fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lækkert tilbehør - paneret blomkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Klamme fingre     Rødvins glace/sauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Brownie med saltkaramel midte     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kvædemarmelade     Mornay sauce     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Den bedste ungarske gullasch     Mælkesnitter     Trylledej (ikke spiseligt)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hjemmelavet modellervoks     Lynhurtig chokoladekage i mikroovn     Ægte indianer-røv     Mormors citronfromage     Spagetti carbonara     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]