opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Eggplant

Eggplant

Eggplant
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(69)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.697
Visninger
132
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Eggplant (aubergine) Lasagne a la min Mama:
3 mellem auberginer
mælk
mel
rasp
raps- eller solsikkeolie til stegning
2 glas Bertolli tomatsauce med pecorinoost - eller hjemmelavet tomatsauce
2-300 g ricottaost (se note 2)
1 æg
1 god håndfuld revet mozzarella ost + lidt ekstra til drys
ca. ½-3/4 dl frisk, revet parmesan ost
salt, friskkværnet peber
300 g frisk spinat, dampet
lidt olivenolie


SÅDAN GØR DU
Der skal startes i god tid, for auberginerne skal stå et par timer!!! Skræl auberginerne og skær dem i ca. 1 cm. tykke skiver. Drys alle skiverne med lidt groft salt og læg dem i en stor sigte, lad dem ligge i et par timer. Når de har lagt i et par timer skylles de og duppes tørre. Kom raps- eller solsikkeolie i en pande (eller 2 pander, så går det hurtigere), så det står ca. ½-1 cm. op ad kanten. Det er VIGTIGT at varmen står ved lav til mellem varme, så auberginerne steger LANGSOMT! Bland mel og rasp 50/50 og bland med salt og friskkværnet peber. Hæld mælk i en anden tallerken og dyp først aubergineskiverne i mælk og derefter i rasp-/melblandingen til de er helt dækket. Kom dem så over på panden og lad dem stege langsomt, til de er gyldne og sprøde - vend dem KUN 1 gang, så bliver "paneringen" pænest. Det tager ca. 10 minutter pr. side. Læg på en rist der er dækket med køkkenrulle eller anden fedtsugende papir. Lad dem køle af og bliv ved indtil alle aubergineskiverne er stegt. Skyl spinaten grundigt og slyng den nogenlunde tør. Kom lidt olivenolie i en sauterpande eller en stor gryde og kom spinatbladene i og steg til de falder sammen, rør i det. Krydr med ganske lidt salt og friskkværnet peber. Når det er faldet helt sammen og begynder sådan at binde lidt sammen, så tag det af varmen og hæld i en sigte. Hvis der er meget væske ved spinaten så pres det ud gennem sigten. Det må godt være lidt fugtigt, men endelig ikke for meget. Bland ricottaost med revet ost, æg, parmesan, salt og friskkværnet peber. Dæk bunden af et fad eller en stanniolbakke med tomatsauce, læg skiver aubergineskiver ned i men med plads imellem, så de står som individueller stabler! Kom en klat af ricotta-blandingen på hver, men pas på ikke at komme alt for meget på, for så flyder det for meget ud og ødelægger lidt af der færdige visuelle resulatat når det er færdigt *S*. Bred det lidt ud og kom så lidt spinat ovenpå. Læg endnu en aubergineskive, ricotta-blanding, spinat og slut af med aubergineskive. Kom en god skefuld tomatsauce øverst og drys med lidt revet ost. Forsæt indtil alle aubergineskiverne er brugte. Sæt i ovnen ved 175 grader i ca. 40-45 minutter, dæk evt. med stanniol hvis osten bliver for mørk. Server straks med en god salat og hvidløgsbrød til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Eggplant fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Eggplant, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kantarel risotto     Blommetrifli med råcreme     pasta med morney     minipizza     Nobisbrød     Kylling på grill     Béarnaise essens     Superlækker ciabatta sandwich     langtids hævet franskbrød     Skinkestang III     Góðaráð-pizza     Cafe burger med urtecreme og guacamole     Rødbeder bagt i salt     Grovboller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kokossnitter     Hyldeblomstdrik     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Langtidsstegt oksemørbrad     Indbagte rejer med sur-sød sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]