Annoncering | Mobil/tablet version | 224 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Eggplant

Eggplant

Eggplant
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(67)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.201
Visninger
102
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Litta

DU SKAL BRUGE
Eggplant (aubergine) Lasagne a la min Mama:
3 mellem auberginer
mælk
mel
rasp
raps- eller solsikkeolie til stegning
2 glas Bertolli tomatsauce med pecorinoost - eller hjemmelavet tomatsauce
2-300 g ricottaost (se note 2)
1 æg
1 god håndfuld revet mozzarella ost + lidt ekstra til drys
ca. ½-3/4 dl frisk, revet parmesan ost
salt, friskkværnet peber
300 g frisk spinat, dampet
lidt olivenolie


SÅDAN GØR DU
Der skal startes i god tid, for auberginerne skal stå et par timer!!! Skræl auberginerne og skær dem i ca. 1 cm. tykke skiver. Drys alle skiverne med lidt groft salt og læg dem i en stor sigte, lad dem ligge i et par timer. Når de har lagt i et par timer skylles de og duppes tørre. Kom raps- eller solsikkeolie i en pande (eller 2 pander, så går det hurtigere), så det står ca. ½-1 cm. op ad kanten. Det er VIGTIGT at varmen står ved lav til mellem varme, så auberginerne steger LANGSOMT! Bland mel og rasp 50/50 og bland med salt og friskkværnet peber. Hæld mælk i en anden tallerken og dyp først aubergineskiverne i mælk og derefter i rasp-/melblandingen til de er helt dækket. Kom dem så over på panden og lad dem stege langsomt, til de er gyldne og sprøde - vend dem KUN 1 gang, så bliver "paneringen" pænest. Det tager ca. 10 minutter pr. side. Læg på en rist der er dækket med køkkenrulle eller anden fedtsugende papir. Lad dem køle af og bliv ved indtil alle aubergineskiverne er stegt. Skyl spinaten grundigt og slyng den nogenlunde tør. Kom lidt olivenolie i en sauterpande eller en stor gryde og kom spinatbladene i og steg til de falder sammen, rør i det. Krydr med ganske lidt salt og friskkværnet peber. Når det er faldet helt sammen og begynder sådan at binde lidt sammen, så tag det af varmen og hæld i en sigte. Hvis der er meget væske ved spinaten så pres det ud gennem sigten. Det må godt være lidt fugtigt, men endelig ikke for meget. Bland ricottaost med revet ost, æg, parmesan, salt og friskkværnet peber. Dæk bunden af et fad eller en stanniolbakke med tomatsauce, læg skiver aubergineskiver ned i men med plads imellem, så de står som individueller stabler! Kom en klat af ricotta-blandingen på hver, men pas på ikke at komme alt for meget på, for så flyder det for meget ud og ødelægger lidt af der færdige visuelle resulatat når det er færdigt *S*. Bred det lidt ud og kom så lidt spinat ovenpå. Læg endnu en aubergineskive, ricotta-blanding, spinat og slut af med aubergineskive. Kom en god skefuld tomatsauce øverst og drys med lidt revet ost. Forsæt indtil alle aubergineskiverne er brugte. Sæt i ovnen ved 175 grader i ca. 40-45 minutter, dæk evt. med stanniol hvis osten bliver for mørk. Server straks med en god salat og hvidløgsbrød til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Eggplant opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Eggplant fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Eggplant, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Jordbærgrød - med ristede havreryn     Røræg i ovn     Peberrodssovs     Aubergine pure     Marineret kalkunbryst- helstegt     Pandekager med natron     Tofu ruller med aubergine     Karrysauce     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Dansk bøf m. pandesauce     Ristaffel     Bagte cherrytomater, lækkert tilbehør.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fisk i fad med lækker fløde sauce     Boller, bare de bedste     Peanutssmåkager     Boller m/ A38     Chili con carne     Gode Råd - lette og luftige     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com