Læg hvidløg, persille koriander og basilikummet i en food processor eller blender og kør indtil alt er hakket fint. Mens maskinen kører hældes olien i med en tynd stråle. Tilføj eddike, tabasco, kommen, cayenepeber, salt og peber og kør indtil alt er godt kombineret. Tilføj limejuicen og purér indtil saucen er blød. Smag til og tilføj evt. mere salt og peber.
Gem chimichurri saucen i køleskabet. Saucen er også fryseegnet.
SERVERING
Chimichurri smager fantastisk som marinade til oksekød, lammekød, fisk m.m. ligesom det kan bruges som sauce og dip.
Har selv brugt den i en rejecocktail, grillmarinade til oksekød og som sauce varmet med lidt fløde.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)