Smelt margarinen i en gryde. Bland mel og peber i en dyb tallerken. Dup kyllingefileterne tørre med et stykke køkkenrulle og vend dem i melblandingen.
Brun kyllingefileterne i margarinen sammen med evt. overskydende mel. Svits løgene sammen med kyllingefileterne. Tilsæt flåede tomater, vand, fond, rødvin, salt, krydderier og evt. hvidløg. Lad det koge under låg i 20 min.
Tilsæt grøntsagerne og kog retten yderligere 20 min. eller mere hvis grøntsagerne skal være bløde. Kog uden låg de sidste 10 min. for at lade sovsen koge ind. Tag laurbærbladene op, tilsæt kulør og smag til. Retten kan evt. jævnes med sovsejævner eller l spsk majsstivelse rørt ud i en anelse vand.
Tips: I stedet for persillerod og pastinak kan der bruges 1 squash og 1 aubergine.
Gratinerede kartofler:
Skræl kartoflerne og riv dem groft eller skær dem i skiver Fordel kartofler og løg lagvis i et smurt ovnfast fad. Pisk mælk, æg og krydderier sammen og hæld det over kartol lerne med det samme. Drys med rasp og fordel margarinen ovenpå i små klatter.