krydderier: 1-2 tsk. timian, 1/4 tsk. knust kværnet chili eller cayennepeber og peber
5 dl grøntsags- eller hønse-boullion
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og læg dem i blød i en skål med koldt vand, der dækker en halvtimes tid.
Skærimens løget i halve skiver og hak hvidløg, steg det på en pande i olien. Steg t til det er gennemsigtigt og hæld løg og krydderier i fadet og bland det med kartoflene.
Tænd ovnen på 200 grader.
Læg kartoflerne i et ovnfast fad. Hæld herefter boillionen på og sæt fadet i midten i 45 min. Rør rundt i dem efter ca. 20 min. og tjek om de er færdige ved at prikke i dem med en gaffel.
SERVERING
Servér til kød eller fisk, for eksempel min opskrift: Pangasiusfileter med spinat og serrano
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)