ca. 2 spsk. hk. soltørrede tomater ( jeg brugte dem i olie)
en anelse salt
evt. lidt frisk finthakket chili
Pynt:
cherrytomat & frisk urtedrys
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
rør smørret op med cremefraichen og diverse krydderier. Finhak hvidløg og de soltørrede tomater og bland i.
Smag til med salt. Kom smørret i en lille skål.
Split en cherrytomat op i et kryds, men ikke helt igennem og placér den på midten. Drys med lidt frike urter til pynt ;-)
SERVERING
serveres til steaks og nybagte flutes
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)