Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 10 min.
til 2-3 prs.
4-5 tørrede(soft)abrikoser i små tern
2 fed hvidløg fintsnittet
ca. 1½ spsk. Whisky
ca. 2 dl. fløde
ca. 2 dl. mælk (rystet med 1-2 tsk. mel)
fedtstof fra stegning af kødet
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 personer
400 g. hakket oksekød
400 g. hakket kalv- og flæsk eller svinekød
1 håndfuld rasp eller 3 spsk.
2 spsk. mel
2 æg
2 løg
salt, peber og paprika
2 dl. Mælk eller til farsen har rette konsistens. Lidt fastere end til frikadeller
6 stk. slised bacon
Sovs:
1 spsk ribsgelé
1 flaske madlavningsfløde fra Maizena
1 boulionterning
3 dl. vand
Kulør
salt, peber og lidt chilipulver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
Pris: 50-85 kr.
til 2-3 pers
250g frisk pasta
225-260g laks
Sovs:
1 forårsløg
Citronpeper
Salt og peper efter smag
½ tsk oregano
1/4 del fløde
1-1½ spsk parmasan ost
Evt. spinat hvis man har lyst.
Ingredienser:
250g frisk fuldkorns pasta
ca. 260 gr. laks
½ bundt frisk basilikum
250 gr. champignon
1/4 dl. fløde
1½ spsk parmasan ost
1 dl. hvidvin
250 gr. cherry tomater
½ løg
1 fed hakket hvidløg
½ grøntsagsbouillon
Salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1½ time
til 4-6 pers.
4 svinehjerter
12 svesker
½ l. hønse/grønsags-bouillon
1-2 gulerødder
1 porre
et lille stykke seleri
2 laurbærblade
1 dl. fløde (evt 9%)
lidt jævning (mel vand eller fløde vand)
½ tsk. paprika
salt
peber
lidt madolie eller marg. til at brune hjerterne i )
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 15 min.
til 2 prs.
2 skiver rå hamburgerryg (ca. 1½ cm.tykke)
lidt fedtstof til stegning.
1 pakke frisk pasta (gerne den med spinat)
Til grøntsagssovs:
1 løg i tern
1 håndfuld broccoli i små buketter
ca. 125 g. små rensede champignon
½ rød peberfrugt i små strimler
1 tsk. karry
1 tsk. tørret basilikum
1 fed hakket hvidløg
2½ dl madlavningsfløde(eller mælk med lidt mel)
salt og peber.
lidt fedtstof til svitsning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30
til 4 pers
1 dåse hakket tomat eller tomater uden skind
2 spsk. olie
1 tsk. æbleeddike
1 tsk. sukker
1 stk. løg
2 fed hvidløg
1 knivspids chilipulver
1 knivspids timian
Lidt hakket basilikum
salt/peber
1 dl. fløde
400 gram laks
Pastapenne ud fra hvor meget spiser
Frisk revet parmesan ost
Frisk basilikum som pynt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20
til 4
450 g. laks
½ fløde
250 g. cherrytomater
1 lille løg
halvt bundt frisk basilikum
ca. 1 spsk. Revet citronskal
1 spsk. tørret oregano
Pastarør eller andet pasta efter ønske
½ grøntsagsbouillon
salt og peber
Ingredienser:
til 10 pers. 2 kg kalkunbryst
Fars:
1 kg hakket svinekød
8 skiver afskorpet tørt franskbrød
1 dl piskefløde
500 g champignonser
2 dl røde perfrugttern
smør
1 spsk estragon
2 dl hakket persille
salt
Friskkværnet peber
Kødnåle
Smør til bruning og stegning
Sauce:
1 l hønsebouillon
1 l fløde 13%
4 dl tør sherry
4-6 spsk. maizenamel
Kulør
Salt
Friskkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20-25
til 4
1 stort løg
1 dåse hakkede flåede tomater
0,25 liter piskefløde
1 pakke skinketern
1-2 pakker frisk pasta
salt
peber
oregano
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
Pris: 14kr.
til 2
150 g hakket oksekød
80 g brune champignon
en citron
tørret basilikum
groft peber
smør til stegning
1/4 kaffefløde
lidt salt
fettuchine
1/3 tern okseboullion
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 240
til 8
2 kg.Kalvehjerter
4 Løg
400 g. Champignon rensede (glas eller friske)
1-2 stk. Rød peberfrugt i tern
100 g. Magarine
3 spsk Paprika eddelsuss
½ l Piskefløde
Salt
Peber
1 l.vand
EVT 1-2 spsk Solbærmarmelade
Pynt:
1 bdt. Persille
Ingredienser:
til 4 personer
500 g kalkunfilet eller schnitzel
3 spsk mel
salt og peber
3-4 spsk margarine
1 grofthakket løg
250 g skivede champignon
1½ dl madlavningsfløde
1 rød peberfrugt i tern
evt. persille til pynt
Ingredienser:
til 4-5
Kalkunbryst
2 kalkunbryst á 4-600 g
Marinade1:
basilikum
rosmarin
timian
salt og peper
citronaft
Marinade2:
soya
olie
karry
salt og peper
citronsaft
Sovsen:
200 g bacon i tern
150-200 g porer
4-5 soltørret tomater
salt og peper
½ l piske- el. kaffe fløde
1 boullion terning
basilikum
Ingredienser:
1 kg rå kartofler skæres i tykke skiver og lægges i et ildfast fad.
2 store gulerødder rives groft hen over
3 store løg i tern drysses over.
3 flasker kafffefløde, 2 æg og evt. 2 fed hvidløg piskes sammen og hældes over.
Krydres med salt og peber.
Bages i ovnen ved 225 grader i ca. 1 time
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
til 4 pers
Pasta (helst frisk)
1/4 l fløde
bacon i tern
Cocktailpølser
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15-20
Pris: ca 35 kr
Til 2 personer.
ca. 200g pasta
1 løg
100 g skinke i strimler
100 g bacon i tern
1/2 l. fløde
2-3 fede hvidløg (eller efter behov)
lidt salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15
ca. 400 g. raviloli med svampe el. ricottafyld
ca. 3 l. vand
1 spsk. groft salt
1 1/2 dl. piskefløde
ca. 2 spsk. citronsaft
1 håndfuld frisk basilikum (blade)
friskkværnet peber
250 g. cherrytomater (halve)'evt. parmasan- eller granaost
Kategorier med brugernes forslag og favoritter
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i flødesovs opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 60
til 4-6 personer
400 g. hakket oksekød
400 g. hakket kalv- og flæsk eller svinekød
1 håndfuld rasp eller 3 spsk.
2 spsk. mel
2 æg
2 løg
salt, peber og paprika
2 dl. Mælk eller til farsen har rette konsistens. Lidt fastere end til frikadeller
6 stk. slised bacon
Sovs:
1 spsk ribsgelé
1 flaske madlavningsfløde fra Maizena
1 boulionterning
3 dl. vand
Kulør
salt, peber og lidt chilipulver
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 30 min.
Pris: 50-85 kr.
til 2-3 pers
250g frisk pasta
225-260g laks
Sovs:
1 forårsløg
Citronpeper
Salt og peper efter smag
½ tsk oregano
1/4 del fløde
1-1½ spsk parmasan ost
Evt. spinat hvis man har lyst.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 15 min.
til 2 prs.
2 skiver rå hamburgerryg (ca. 1½ cm.tykke)
lidt fedtstof til stegning.
1 pakke frisk pasta (gerne den med spinat)
Til grøntsagssovs:
1 løg i tern
1 håndfuld broccoli i små buketter
ca. 125 g. små rensede champignon
½ rød peberfrugt i små strimler
1 tsk. karry
1 tsk. tørret basilikum
1 fed hakket hvidløg
2½ dl madlavningsfløde(eller mælk med lidt mel)
salt og peber.
lidt fedtstof til svitsning
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 15-20
Pris: ca 35 kr
Til 2 personer.
ca. 200g pasta
1 løg
100 g skinke i strimler
100 g bacon i tern
1/2 l. fløde
2-3 fede hvidløg (eller efter behov)
lidt salt
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 1½ time
til 4-6 pers.
4 svinehjerter
12 svesker
½ l. hønse/grønsags-bouillon
1-2 gulerødder
1 porre
et lille stykke seleri
2 laurbærblade
1 dl. fløde (evt 9%)
lidt jævning (mel vand eller fløde vand)
½ tsk. paprika
salt
peber
lidt madolie eller marg. til at brune hjerterne i )
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 240
til 8
2 kg.Kalvehjerter
4 Løg
400 g. Champignon rensede (glas eller friske)
1-2 stk. Rød peberfrugt i tern
100 g. Magarine
3 spsk Paprika eddelsuss
½ l Piskefløde
Salt
Peber
1 l.vand
EVT 1-2 spsk Solbærmarmelade
Pynt:
1 bdt. Persille
Ingredienser:
til 10 pers. 2 kg kalkunbryst
Fars:
1 kg hakket svinekød
8 skiver afskorpet tørt franskbrød
1 dl piskefløde
500 g champignonser
2 dl røde perfrugttern
smør
1 spsk estragon
2 dl hakket persille
salt
Friskkværnet peber
Kødnåle
Smør til bruning og stegning
Sauce:
1 l hønsebouillon
1 l fløde 13%
4 dl tør sherry
4-6 spsk. maizenamel
Kulør
Salt
Friskkværnet peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 10 min.
til 2-3 prs.
4-5 tørrede(soft)abrikoser i små tern
2 fed hvidløg fintsnittet
ca. 1½ spsk. Whisky
ca. 2 dl. fløde
ca. 2 dl. mælk (rystet med 1-2 tsk. mel)
fedtstof fra stegning af kødet
salt og peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20-25
til 4
1 stort løg
1 dåse hakkede flåede tomater
0,25 liter piskefløde
1 pakke skinketern
1-2 pakker frisk pasta
salt
peber
oregano
Ingredienser:
til 4 personer
500 g kalkunfilet eller schnitzel
3 spsk mel
salt og peber
3-4 spsk margarine
1 grofthakket løg
250 g skivede champignon
1½ dl madlavningsfløde
1 rød peberfrugt i tern
evt. persille til pynt
Alle flødesovs opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler opskrifter med flødesovs i kategorien flødesovs opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.