5 stk kyllinge filé, ½ dl sesam frø, 1tsk. knust chilli, ½ tsk. knust cayenne,lidt hvidkål, bulgur, en ½ rød og ½ grøn peberfrugt, 1 pakke sukkerærter, olivenolie, salt, peber.
tænd ovnen på 200 grader,smør et ovnfast fad med lidt olie, bland sesamfrø med chilli(puvler) cayenne(pulver) og vend kyllingen heri og lig det i fadet og sæt i ovnen i ca. 40 min. eller til den er gennemstegt.
kog bulguren efter anvisning på pakken, snit hvidkålen, peberfrugt og sukkerærter mellemfint. når kyllingen er ved at være færdig, svitser man hvidkål, sukkerærter og peberfrugt i olie med salt og peber i 3-4 min i en høj pande ved middelhøj varme(det må ikke blive mørkt) når dette er gjort blander man bulguren i og røre rundt, stadig på varmen, i 1 minutstid.
server kyllingen ovenpå bulgerssalaten. Server evt. lun naan brød til. jeg syntes ikke man behøver noget at dyppe i da rette er saftig i sig selv.
hvis det hele ikke bliver spist, smager det også skønt i madpakken dagen efter. skær så bare kyllingen i mundrette stykker.