opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gulerodsmousse

Gulerodsmousse

Gulerodsmousse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(130)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.579
Visninger
285
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
350 gr. gulerødder
1 lille rød peberfrugt
3 spsk. grøntsagsfond eller vand
1 æggehvide
2 æg
115 gr. kvark
1 spsk. hk. frisk estragon
salt og friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Skær gulerødder og peberfrugt i grove tern og kom dem i en gryde med grøntsagsfond/vand. Læg låg på og lad det simre i ca. 5 min. eller til de er møre.

Hæld vandet fra.

Pisk de hele æg og æggehviden sammen. Bland kvarken i og krydr med salt og peber.

Blend grøntsagerne og tilsæt kvarkblandigen og blend til en ensartet glat masse.

Rør hk. estragon i.

Fordel gulerodsbl. i 4 linseforme eller ramekiner som er foret med et stykke bagepapir i bunden.

Læg et stykke folie over og anbring formene i en bradepande halvt fyldt med kogende vand.

Bag gulerodsmoussen i en forvarmet ovn v. 190 gr. i ca. 35 min. eller til massen er fast.
SERVERING
Kan serveres som den er som forret eller spises sammen med ris og champignonsovs. Lækker fedtfattig forret.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gulerodsmousse fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gulerodsmousse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: sydhavskylling     Raclette med det hele     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Mormors citronfromage     Abehjerne     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fondue     Mornay sauce     Tvebakkekage     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Påskekyllinger af kogte æg     Tunmousse      Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Pasta al forno     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]