opskrifter
Søg i 12.524 opskrifter fra 25.805 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinesisk gratin

Kinesisk gratin

Kinesisk gratin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(69)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.977
Visninger
149
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hansen

DU SKAL BRUGE
750 gr. kinakål
250 gr. hytteost med purløg
1/4 tsk. sort peber
25 gr. margerine
1 bundt hk. brøndkarse
1 lille hk. løg
1 fed hk. hvidløg
2 spsk. reven parmesanost


SÅDAN GØR DU
Skær bladene af kinekålen og damp stænglerne i 3-4 min.

Hytteost lægges i et stort fad og drysses med peber og dækkes med kålstænglerne.

Smelt margerinen og tilsæt de hk. kålblade, brøndkarse, løg og hvidløg og lad det simre under låg i 7-8 min. Afkøl og moses/blendes til puré.

Hæld blandingen over hytteost plus stængler og drys med parmesanost.

Gratineres i en forvarmet ovn v. 180 gr. i ca. 25 min.

SERVERING
Serveres varm sammen med kartofler og gulerodssalat.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kinesisk gratin opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kinesisk gratin fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinesisk gratin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: kagecreme - yderst bagefast     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Jødekager     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Pastaret i fad     Blødende chokoladekage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Mælkesnitter     Gulerodskage (Rå)     Rejeroulade med spinat.     Græske frikadeller     Grov go'e boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]