opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinesisk gratin

Kinesisk gratin

Kinesisk gratin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(69)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.897
Visninger
169
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
750 gr. kinakål
250 gr. hytteost med purløg
1/4 tsk. sort peber
25 gr. margerine
1 bundt hk. brøndkarse
1 lille hk. løg
1 fed hk. hvidløg
2 spsk. reven parmesanost


SÅDAN GØR DU
Skær bladene af kinekålen og damp stænglerne i 3-4 min.

Hytteost lægges i et stort fad og drysses med peber og dækkes med kålstænglerne.

Smelt margerinen og tilsæt de hk. kålblade, brøndkarse, løg og hvidløg og lad det simre under låg i 7-8 min. Afkøl og moses/blendes til puré.

Hæld blandingen over hytteost plus stængler og drys med parmesanost.

Gratineres i en forvarmet ovn v. 180 gr. i ca. 25 min.

SERVERING
Serveres varm sammen med kartofler og gulerodssalat.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kinesisk gratin fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinesisk gratin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Bagte rodfrugter med kartofler     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Trylledej (ikke spiseligt)     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Oldemors Æblekage (sønderjysk)     Blommetrifli     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     sydhavskylling     Abehjerne     Puffede hvedekerner     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Karbonader i fløde/porre sauce     Islandsk lagkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]