opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skinkemignon og brun sovs

Skinkemignon og brun sovs

Skinkemignon og brun sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(106)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
24.439
Visninger
380
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 skinkemignoner (i alt ca. 375 g)
20 g margarine
groft salt
friskkværnet peber
4 dl vand
2 tsk. kalve fond

Brun sovs
Stegeskyen
4 spsk. mel
2 dl letmælk
sovsekulør
salt
peber
evt. sukker
Smag til med kalvefond


SÅDAN GØR DU
Dup kødet tørt og krydr med peber. Lad margarinen blive gylden i en dyb pande. Brun mignonerne på begge sider ca. l min. Hæld vand og fond ved og lad mignonerne småsimre under låg i ca. 12 min. Vend kødet undervejs. Krydr med salt. Tag mignonerne op af panden og lad dem hvile indpakket i ca. 15 min. inden servering.

Hæld stegeskyen i en gryde. Tilsæt mere kalvefond, hvis den mangler smag. Ryst mel og mælk sammen og jævn sovsen hermed. Tilsæt kulør og smag til med salt, peber og evt. 1 knsp. sukker.
SERVERING
Tilbehør: Råstegte kartofler eller bagt kartoffel med hvid-løgsminarine og bønnesalat. ( har sendt fedtfattige opskrifter ind på det oxo ) *SS*
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skinkemignon og brun sovs fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skinkemignon og brun sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Pizza med salami, frisk basilikum og gedeost     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Raclette med det hele     Kalkun grill spyd     Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte     Kartoffelmos og kødsovs i fad     Pirogger med oksekød     Limefromage med fløde     Kogning af majs     Grillspyd     Ristaffel     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Hannes vafler.     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Den bedste ungarske gullasch     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Banitsa (Bulgarsk) med feta Dobrudzja-Banitsa     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]