opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skinkemignon og brun sovs

Skinkemignon og brun sovs

Skinkemignon og brun sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(106)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.573
Visninger
368
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 skinkemignoner (i alt ca. 375 g)
20 g margarine
groft salt
friskkværnet peber
4 dl vand
2 tsk. kalve fond

Brun sovs
Stegeskyen
4 spsk. mel
2 dl letmælk
sovsekulør
salt
peber
evt. sukker
Smag til med kalvefond


SÅDAN GØR DU
Dup kødet tørt og krydr med peber. Lad margarinen blive gylden i en dyb pande. Brun mignonerne på begge sider ca. l min. Hæld vand og fond ved og lad mignonerne småsimre under låg i ca. 12 min. Vend kødet undervejs. Krydr med salt. Tag mignonerne op af panden og lad dem hvile indpakket i ca. 15 min. inden servering.

Hæld stegeskyen i en gryde. Tilsæt mere kalvefond, hvis den mangler smag. Ryst mel og mælk sammen og jævn sovsen hermed. Tilsæt kulør og smag til med salt, peber og evt. 1 knsp. sukker.
SERVERING
Tilbehør: Råstegte kartofler eller bagt kartoffel med hvid-løgsminarine og bønnesalat. ( har sendt fedtfattige opskrifter ind på det oxo ) *SS*
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skinkemignon og brun sovs fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skinkemignon og brun sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     irsk stuvning med svinekød     Tvebakkekage     Spagetti carbonara     Morgenbirkes - fryseegnede     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Tartelet med høns i noget helt tredje     Tyrkisk suppe     Forloren hare m ribs-flødesovs     Indbagte rejer     Kinesisk kylling i karry     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]