opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skinkemignon og brun sovs

Skinkemignon og brun sovs

Skinkemignon og brun sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(106)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.160
Visninger
365
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 skinkemignoner (i alt ca. 375 g)
20 g margarine
groft salt
friskkværnet peber
4 dl vand
2 tsk. kalve fond

Brun sovs
Stegeskyen
4 spsk. mel
2 dl letmælk
sovsekulør
salt
peber
evt. sukker
Smag til med kalvefond


SÅDAN GØR DU
Dup kødet tørt og krydr med peber. Lad margarinen blive gylden i en dyb pande. Brun mignonerne på begge sider ca. l min. Hæld vand og fond ved og lad mignonerne småsimre under låg i ca. 12 min. Vend kødet undervejs. Krydr med salt. Tag mignonerne op af panden og lad dem hvile indpakket i ca. 15 min. inden servering.

Hæld stegeskyen i en gryde. Tilsæt mere kalvefond, hvis den mangler smag. Ryst mel og mælk sammen og jævn sovsen hermed. Tilsæt kulør og smag til med salt, peber og evt. 1 knsp. sukker.
SERVERING
Tilbehør: Råstegte kartofler eller bagt kartoffel med hvid-løgsminarine og bønnesalat. ( har sendt fedtfattige opskrifter ind på det oxo ) *SS*
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skinkemignon og brun sovs fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skinkemignon og brun sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: irsk stuvning med svinekød     Klamme fingre     Fersken suppe (den er genial)     Halloweenboller     Marengs spøgelser     Svampet kanelkage     Kvædemarmelade     Halloween kage kirkegård     Halloween menu     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blodige popcorn til halloween     Porrer i fad med oksekød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Syltede valnødder     Spagetti carbonara     Græskar pommes frites     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Gulerodskage (Rå)     Færøsk æblekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]