opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler

Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler

Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.890
Visninger
525
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
20 g margarine
2 spsk. hvedemel
1/4 tsk. peber
4 stk. kyllingefileter uden skind a 125 g
2 groft hakkede zittauerløg
1 ds. flåede, hakkede tomater
3 dl vand
2 spsk. kyllingefond
½ dl rødvin (kan undlades)
1 tsk. timian
1 tsk. merian
2 laurbærblade
Evt. 3 fed hvidløg
2 grønne peberfrugter i 2 cm store tern
1 persillerod i stave (ca. 150 g)
1 pastinak i stave (ca. 150 g)

Gratinerede kartofler:
750 g kartofler
5 dl letmælk
2 tsk. salt
1 knsp. stødt muska
1 æg
2 spsk. rasp
1 stort hakket løg
1 spsk. plantemargarine
sovsekulør.


SÅDAN GØR DU
Smelt margarinen i en gryde. Bland mel og peber i en dyb tallerken. Dup kyllingefileterne tørre med et stykke køkkenrulle og vend dem i melblandingen.
Brun kyllingefileterne i margarinen sammen med evt. overskydende mel. Svits løgene sammen med kyllingefileterne. Tilsæt flåede tomater, vand, fond, rødvin, salt, krydderier og evt. hvidløg. Lad det koge under låg i 20 min.
Tilsæt grøntsagerne og kog retten yderligere 20 min. eller mere hvis grøntsagerne skal være bløde. Kog uden låg de sidste 10 min. for at lade sovsen koge ind. Tag laurbærbladene op, tilsæt kulør og smag til. Retten kan evt. jævnes med sovsejævner eller l spsk majsstivelse rørt ud i en anelse vand.

Tips: I stedet for persillerod og pastinak kan der bruges 1 squash og 1 aubergine.

Gratinerede kartofler:
Skræl kartoflerne og riv dem groft eller skær dem i skiver Fordel kartofler og løg lagvis i et smurt ovnfast fad. Pisk mælk, æg og krydderier sammen og hæld det over kartol lerne med det samme. Drys med rasp og fordel margarinen ovenpå i små klatter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Marianne G P
07.03.2008, 16:06
Jeg syntes det er negativt, at der ikke står hvor lang tid de gratinerede kartofler skal have i ovnen. Bortset fra det så lyder retten til at være god.
 
Denne gode opskrift på Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Gulerodskage (Rå)     Trylledej (ikke spiseligt)     Bradepande/pandekage!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mælkesnitter     Fondue     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     irsk stuvning med svinekød     Fastelavnsboller med flødeskum     Indbagte rejer     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     sydhavskylling     Ægte indianer-røv     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]