opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllingeragout

Kyllingeragout

Kyllingeragout
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(82)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.669
Visninger
231
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 pakke kyllingeover/ - eller underlår (ca 800 gram)
6 dl vand eller bouillon
3 store gulerødder i skiver
250 g frosne perleløg
1 lille dåse koncentreret tomatpure
1 tsk salt
peber efter smag
1 spsk majsstivelse opløst i ½ dl vand
250 g frosne ærter

Tilbehør:
kartofler, ris eller bulgur
evt et godt brød dertil sammen med en skål salat


SÅDAN GØR DU
Fjern det skind fra kyllingelårene, som let lader sig rykke af, og smid det ud (det meste fedt sidder i skindet)

Kom kyllingelårene i en gryde sammen med vandet og bring det hele i kog.
Tilsæt gulerødder, perleløg, tomatpure, salt og peber, og lad det hele småkoge i en halv time under låg.
Opløs majsstivelsen i vand og hæld blandingen i saucen under omrøring.
Tilsæt ærterne og kog retten lidt mere op (dog ikke for længe, så bliver ærterne kedelige).
Smag evt. saucen til med mere salt.

SERVERING
Når retten er færdig kan den evt anrettes i et serverigsfad.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kyllingeragout fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllingeragout, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     LCHF boller (cloud bread)     Trylledej (ikke spiseligt)     Røræg i ovn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Lammekøllerester i fad.     Bagt rodfrugtmos     Færøsk æblekage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Spagetti carbonara     Indbagte rejer     Raclette med det hele     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]