opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllingeragout

Kyllingeragout

Kyllingeragout
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(82)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.806
Visninger
211
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 pakke kyllingeover/ - eller underlår (ca 800 gram)
6 dl vand eller bouillon
3 store gulerødder i skiver
250 g frosne perleløg
1 lille dåse koncentreret tomatpure
1 tsk salt
peber efter smag
1 spsk majsstivelse opløst i ½ dl vand
250 g frosne ærter

Tilbehør:
kartofler, ris eller bulgur
evt et godt brød dertil sammen med en skål salat


SÅDAN GØR DU
Fjern det skind fra kyllingelårene, som let lader sig rykke af, og smid det ud (det meste fedt sidder i skindet)

Kom kyllingelårene i en gryde sammen med vandet og bring det hele i kog.
Tilsæt gulerødder, perleløg, tomatpure, salt og peber, og lad det hele småkoge i en halv time under låg.
Opløs majsstivelsen i vand og hæld blandingen i saucen under omrøring.
Tilsæt ærterne og kog retten lidt mere op (dog ikke for længe, så bliver ærterne kedelige).
Smag evt. saucen til med mere salt.

SERVERING
Når retten er færdig kan den evt anrettes i et serverigsfad.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kyllingeragout opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kyllingeragout fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllingeragout, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kanelsnegle kagemand     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Flødestuvet spinat     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Karbonader i fløde/porre sauce     Grundopskrift til al wokmad     Pirogger med oksekød     hash kage      Helstegt Oksestriploin     Blødende chokoladekage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Tunmousse      Bagt rodfrugtmos     Græske frikadeller     Supersprøde havregrynskager.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]