opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllingeragout

Kyllingeragout

Kyllingeragout
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(82)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.342
Visninger
229
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 pakke kyllingeover/ - eller underlår (ca 800 gram)
6 dl vand eller bouillon
3 store gulerødder i skiver
250 g frosne perleløg
1 lille dåse koncentreret tomatpure
1 tsk salt
peber efter smag
1 spsk majsstivelse opløst i ½ dl vand
250 g frosne ærter

Tilbehør:
kartofler, ris eller bulgur
evt et godt brød dertil sammen med en skål salat


SÅDAN GØR DU
Fjern det skind fra kyllingelårene, som let lader sig rykke af, og smid det ud (det meste fedt sidder i skindet)

Kom kyllingelårene i en gryde sammen med vandet og bring det hele i kog.
Tilsæt gulerødder, perleløg, tomatpure, salt og peber, og lad det hele småkoge i en halv time under låg.
Opløs majsstivelsen i vand og hæld blandingen i saucen under omrøring.
Tilsæt ærterne og kog retten lidt mere op (dog ikke for længe, så bliver ærterne kedelige).
Smag evt. saucen til med mere salt.

SERVERING
Når retten er færdig kan den evt anrettes i et serverigsfad.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kyllingeragout fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllingeragout, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Paneret brie pandestegt     Simpel og lækker Biksemad     Marengs med dadler og chokolade     Fedtfattig kartoffelfad.     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     paella skøtt     Provence fiskesuppe med aioli og brød     Farmors tortellini     Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro     Kyllingesalat     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     melboller til supper     Millionbøf fedtfattig     Ægte indianer-røv     Lækkert tilbehør - paneret blomkål     Nem sovs til andesteg eller flæskesteg.     Babecue marineret okse striplon på grill     bagepulver     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]